Ilmanlaatu nyt

Voit seurata sivuiltamme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan ilmanlaatua reaaliaikaisesti. Kartaltamme näet ilmanlaadun juuri sieltä, missä olet tai minne olet menossa. Voit myös tarkistaa, miten ilmanlaatu muuttuu lähituntien aikana.

Ilmanlaatu mittausasemilla

Ilmanlaatuennuste juuri siellä missä olet

Kartta näkyy, kun hyväksyt kaikki evästeet

Yläpuolella olevasta ilmanlaatukartasta saat karttaa klikkaamalla ilmanlaatuennusteen valitsemaasi kohtaan. Alla esimerkkinä ennusteet kolmelle mittausasemallemme. Kaikkien mittausasemien ennusteet näkyvät Ennusteet mittausasemille -sivultamme. Tämän sivun kuvat näkyvät paremmin myös älypuhelimessa.

Tutustu tarkemmin ilmanlaatukarttaan
Tästä kartasta voit tarkastella typpidioksidin vuosipitoisuuksia pääkaupunkiseudulla.
Katso karttapalvelustamme typpidioksidin mittauspaikat ja vuosikeskiarvot vuodesta 2004 lähtien.
Tilaa tästä neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Ilmanlaatukatsaus -uutiskirje

Arkiaamun tilannekatsaus

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Tiedotamme tässä ilmanlaadusta joka arkiaamu sekä kerromme mahdollisista raja-arvotason ylityksistä. Euroopan unioni on asettanut raja-arvot hiukkasille ja typpidioksidille hengitysilmassa. Voit katsoa aiemmat tilannekatsaukset ja raja-arvotason ylitykset alla olevista linkeistä. Ilmanlaadulle asetetuista raja- ja ohjearvoista saat lisätietoa osoitteesta hsy.fi/ilmanlaatunormit. Tietoa eri ilmansaasteiden terveyshaitoista löytyy osoitteesta hsy.fi/terveysvaikutukset.

Ilmanlaadun tilannekuva

Raja-arvotasojen ylitykset

Tiedotteet

Katso myös