HRM som arbetsgivare

Lär känna HRM som arbetsgivare, läs våra medarbetarberättelser och bekanta dig med våra anställningsförmåner. Vi erbjuder hela tiden olika lediga jobb. Vi erbjuder sommarjobb och praktikplatser för studeranden. Vi samarbetar med läroanstalterna inom vår bransch.

Vi har ett meningsfullt arbete och en stabil arbetsgivare

Vi erbjuder mångsidiga arbetsuppgifter, möjligheten att utvecklas professionellt och arbeta med frågor av social betydelse i en betydande miljöorganisation. Hos oss kan du arbeta för att främja ett rent och hållbart stadsliv tillsammans med andra kollegor.

Vi satsar på ett bra förmansarbete och värdesätter vår personal

I alla handlingar följer vi principerna om jämlikhet, rättvisa, jämställdhet, samt respekt och integritet för den andra. Tillsammans med hela vår personal bygger vi upp en bra arbets- och samarbetskultur.

Vi har bra kollegor och hjälper varandra

Du får stöd av erfarna kollegor och expertisen i vår mångvetenskapliga arbetsgemenskap. Vi är verksamma på 14 olika platser i Helsingfors, Esbo och Vanda.

Vi har goda möjligheter att utveckla och utbilda oss

Vi ordnar olika interna utbildningar för olika yrkesgruppers behov. Vår personal deltar också ofta i externa utbildningar.

Lediga platser

Se våra lediga platser, läs platsannonserna och skicka in din ansökan om en tjänst som intresserar dig.  

Om du inte just nu hittar någon öppen tjänst som intresserar dig kan du aktivera .

Genom samarbetet med läroanstalterna kan du få en praktikplats eller få göra din avhandling hos oss.

Sommarjobb

Vi sysselsätter årligen 6080 sommarjobbare.

Vi deltar i Ansvarsfullt sommarjobb-kampanjen. Det är viktigt för oss att varje sommarjobbare får en bra upplevelse om sommarjobbet. I enlighet med kampanjen är vi engagerade i principerna för ett bra sommararbete.  

Är du en av oss nästa sommar? Våra sommarjobb 2021 öppnas för ansökningar 25.1.2021. Sista ansökningsdag är 14.2.2021.

Meningsfullt sommarjobb 

Våra sommarjobbare får god arbetslivserfarenhet och information om vår mångsidiga organisation. De gör det möjligt för våra anställda att ta årliga sommarsemestrar. Bekanta dig med våra sommarjobbares upplevelser. 

Bekanta dig med medarbetarnas berättelser

Vi har proffs från olika områden. Vi erbjuder varierande möjligheter för miljöexperter. Dessutom anställer vi också experter inom bland annat byggnadsteknik, el- och automation.

Våra anställda får stöd av erfarna kollegor och expertisen i vår mångvetenskapliga arbetsgemenskap. Vi har bra förutsättningar att utvecklas och utbilda oss, antingen via interna kurser eller externa utbildningar.

Studeranden och praktikanter

En talang för framtiden på HRM?

På HRM har visommarjobb och praktikplatser särskilt för studeranden inom teknik och miljö, och du kan också göra din avhandling eller ditt slutarbete hos oss. Vi är Finlands största offentliga aktör inom branscherna för vattenförsörjning och cirkulär ekonomi. Region- och miljöinformation producerar tillförlitlig och aktuell regional information för att främja en god stadsmiljö.   

Vi har till exempel anläggningsoperatörer i Ekoindustricentralen, el- och automationsmontörer, ingenjörer, experter, rörmokare och Sortti-stationsskötare.   

Samarbetet med läroanstalter   

Vi samarbetar med huvudstadsregionens läroanstalter inom teknik och miljöutbildning.  

Du kan lära känna oss till exempel vid rekryteringsevenemang, besök och lektioner som ordnas av läroanstalterna. Vi berättar om kommande evenemang på Instagram-kontot @hsymeillätöissä.  

Genom samarbetet med läroanstalterna kan du få en praktikplats eller få göra din avhandling hos oss.

Anställningsförmåner

Vi tar hand om våra medarbetare

Vi erbjuder våra anställda mångsidiga personalförmåner för att uppehålla välbefinnandet i arbetet. 

  • Vi har omfattande företagshälsovårdstjänster till vårt förfogande. 
  • Vi har goda möjligheter att utveckla och utbilda oss. Vi vill utveckla vår personals kompetens. Vi ordnar regelbundet olika utbildningar och erbjuder möjligheten att delta i externa utbildningar. 
  • I många jobb kan vi arbeta på distans . 
  • Vi använder ePassi som innehåller en lunchförmån och idrotts- och kulturförmån.  
  • Vi uppmuntrar hållbara val vid resande. Den anställda får en reseförmån antingen som ett HRT:s resekort eller som ett pendlingssaldo som laddats på ett ePassi-resekort. 
  • Vi har många klubbar där du kan delta i olika hobbyn gratis. I klubbarna kan du till exempel prova på astangayoga, biljard, fotboll, jympa, löpning, bowling, innebandy och hantverk. Många av våra verksamhetsställen har också ett gym. 
  • Vi stöder våra medarbetares välbefinnande genom att erbjuda massörbesök vid våra verksamhetsställen. 
  • Vi erbjuder våra anställda MS Office hemanvändningsprogram till ett nedsatt pris jämfört med till normala detaljhandelspriser.  
  • Vår personal får rabatt på mull från Metsäpirtti, jämfört med deras listpriser på beställningar på hemlevererad mull.