Vaarallisen jätteen asema yrityksille

Kivikonlaita 5, Helsinki

Avoinna ma-pe klo 7-16.

Suljettu lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä, myös joulu- ja juhannusaattona.

 

 

Asemalla voi maksaa laskulla tai maksukortilla.

 

Vastaanotamme yritysten ja yhteisöjen vaarallisia jätteitä Helsingin Kivikossa vaarallisten jätteiden asemalla. Jätteistä peritään hinnaston mukainen maksu. Käytäthän kasvomaskia asioidessasi meillä.

Vaarallisen jätteen asema siirtyy väliaikaisiin tiloihin

Kivikon vaarallisen jätteen asemalla alkaa remontti 29.11. Palvelemme remontin ajan ma-pe klo 7-16 Kivikon jätepalvelukeskuksen varikkorakennuksen F-hallissa. Kivikon Sortti-asemalta ja porteilta on opastus väliaikaiseen vastaanottopaikkaan. Remontti kestää kesäkuulle 2022. Pahoittelemme häiriötä.

Yritysten jätteiden vastaanottokäytännöt muuttuivat vuoden 2020 alussa. Tutustu muutoksiin ennen kuin tuot yrityksesi vaarallista jätettä asemallemme.

Edellytämme yritystuojilta jätelain mukaista siirtoasiakirjaa tuoduista vaarallisista jätteistä.

Lisätietoa vaarallisen jätteen kuljetuksessa käytettävästä siirtoasiakirjasta:

Toimita suuret vaarallisen jätteen erät alan yrityksille, kuten Fortum Oyj:lle, Kierto Ympäristöpalvelut Oy:lle, Lassila & Tikanoja Oyj:lle, Remeo Oy:lle tai Stena Recycling Oy:lle. Isompien jäteöljymäärien käsittelyä ja noutopalvelua voi tiedustella esimerkiksi Fortum Oyj:ltä, Lassila & Tikanoja Oyj:ltä tai Kierto Ympäristöpalvelut Oy:ltä.

Tyhjät ja venttiilittömät kaasupullot ja sammuttimet otetaan vaarallisen jätteen asemalla vastaan kaasupullojen ja sammuttimien hinnalla. Niitä ei voi turvallisuussyistä laittaa Sortti-asemien metallilavalle. Tyhjien ja venttiilittömien pullojen hävityksestä voi kysyä myös metallin käsittelijöiltä.