Opasteet jätetilaan

Tarjoamme pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asuinkiinteistölle maksuttomia tilattavia ja tulostettavia lajittelu- ja muita ohjeita, sekä materiaaleja omakustanteisesti tilattavaksi.

Kiinteistön tehtävä on tiedottaa asukkaita velvollisuudesta lajitella jätteensä, ja​ huolehtia ajantasaisesta lajitteluohjeistuksesta. Kiinteistön on huolehdittava myös jätteen keräysvälineiden merkinnästä. Tarjoamme asiakaskiinteistöillemme erilaisia materiaaleja näihin tarpeisiin.

Jätetilajulisteet

Huom!

Toimitamme tilattavia maksuttomia materiaaleja vain pääkaupunkiseudulle ja Kirkkonummelle asiakaskiinteistöillemme.

Aineistoja ei saa muokata.

Tilaukset hsy.fi/esitteet

Tilattavat jätetilajulisteet

Jätetilaan seinälle tai astiasuojiin kiinnitettävät jätetilajulisteet opastavat valokuvin, mitä jäteastiaan saa laittaa ja mitä ei. 

Tuotetiedot: 

  • Koko A3, muovitettu 
  • Otsikko suomi, ruotsi, englanti 
  • Julisteita voit tilata verkkokaupasta korkeintaan 3 kpl/juliste/tilaus.  Suurempia eriä esimerkiksi isännöitsijätoimistoihin voit tiedustella asiakaspalvelumme kautta. Suosituksemme tilauksille ja julisteiden asennukselle on 1 kpl/jätelaji/jätetila. 

Tulostettavat julisteet jätetilaan

Kuuden eri jätelajin tulostettava tai omakustanteisesti painettava julistesarja, joissa on jätelajin nimi seitsemällä kielellä.  

Koostejuliste kiinteistöllä kerättävistä jätelajeista tulostettavaksi tai omakustanteisesti painettavaksi kyltiksi. Koko 70 x 100 cm. Kielet suomi, ruotsi, englanti. Kyltissä on tyhjä tila omalle logolle. Muutoin aineistoa ei saa muokata.

Rotta-juliste A4-kokoisena.

Tulostettava Sortti-nouto -juliste A3-kokoisena.

Jäteastiatarrat ja -kyltit 

Toimittamissamme ja omistamissamme jäteastioissa on valmiina astiaan kerättävän jätelajin (sekajäte, biojäte, kartonkipakkaukset, muovipakkaukset, lasipakkaukset, pienmetalli; huom. paperiastiaan meiltä ei saa tarraa) osoittava graafinen kolmikielinen tarra.

  • Puuttuuko jäteastiasta tarra? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kiinteistön omia syväkeräysastioita varten olemme tehneet valmiit pohjat, joissa on tummanharmaa tausta. Kylttipohjassa on tyhjä tila palvelun tuottajan logolle.

  • Logon lisäämistä lukuun ottamatta kylttipohjaa ei saa muokata. Jos tarvitset aineistoa eri mittasuhteilla tai oman logosi painettuna kyltin alaosaan, ota yhteyttä​ viestinta(at)hsy.fi.

Olemme tehneet Näkövammaisten liiton kanssa pistekirjoituslaatat jätelajeille. Laattoja voi tilata kiinteistölle omakustannushintaan.

Lajitteluohjeet asukkaille 

Meiltä voit tilata lajitteluohjeita jaettavaksi pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asukkaille. 

Kodin jäteopas on tiivis lajitteluohje ja saatavissa useilla kielillä 

  • suomi, ruotsi, englanti, venäjä, arabia, somali
  • selkoenglanti, ranska, dari, sorani, tigrinja (Suomen Pakolaisavun kanssa tehdyt versiot). 

Tutustu näihin ja muuhun esitevalikoimaamme esitepalvelussamme. Esitteitä voi tilata korkeintaan 100 kpl/esite/tilaus. Suurempia eriä esimerkiksi isännöitsijätoimistoihin voit tiedustella asiakaspalvelumme kautta.