Viestintä

Toteutamme viestintää yhdessä jätehuollon, vesihuollon sekä seutu- ja ympäristötiedon asiantuntijoiden kanssa. Viestimme arvojemme mukaisesti vastuullisesti, avoimesti, palveluhenkisesti ja uudistuen.

HSY:n ajankohtaisista asioista kerromme verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja eri aiheisissa uutiskirjeissämme.

Palvelumme medialle

Voit ottaa meihin yhteyttä, kun etsit haastateltavaksi ympäristöalan asiantuntijaa. Yhteystietomme ovat sivun alaosassa.

Viestinnän päivystys palvelee mediaa häiriötilanteissa virka-ajan ulkopuolella p. 050 559 8709.

Käytössäsi on kuvapankki, jossa on vesi- ja jätehuoltoaiheisia sekä ilmanlaatuun liittyviä kuvia. Käyttöehdot löytyvät kuvapankista.

Käyttö vaatii rekisteröitymisen. Kuvia käytettäessä on mainittava HSY ja kuvaajan nimi.

Jos tarvitset lisätietoa tai muita kuvia, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse, viestinta@hsy.fi.

Sosiaalisen median kanavamme

Kerromme HSY:n sosiaalisen median kanavilla toiminnastamme ja työstämme, projekteistamme sekä ajankohtaisista tapahtumistamme. Haluamme myös some-tiliemme kautta sitouttaa pääkaupunkiseudun asukkaita toimimaan oikein ympäristön hyväksi.

Facebook

HSY:llä on kolme Facebook-sivua. Tuomme Helsingin seudun ympäristöpalvelut -sivullamme HSY:n palveluita lähemmäksi asukkaita, vahvistamme vuorovaikutusta ja lisäämme HSY:n tunnettuutta. Facebook-sivumme toimivat myös tiedotuskanavana asukkaille kriisi- ja poikkeustilanteissa.

Fiksu vähentää jätettä -sivulla neuvomme muun muassa lajittelussa. Ilmastoinfo-sivullamme jaamme tietoa ja vinkkejä hiilijalanjäljen pienentämisestä ja ilmastonmuutoksesta.

Instagram

Julkaisemme Meillä töissä -Instagram-tilillämme postauksia HSY:llä työskentelemisestä, rekrytointi- ja harjoitteluilmoituksia, kesätyöpaikkoja, kilpailuja, tietoa oppilaitosyhteistyöstämme sekä kaikkea kiinnostavaa, mitä teemme Suomen suurimmassa julkisessa ympäristöalan työpaikassa.

Kiitos kun lajittelet -tilillämme tarjoamme lajitteluvinkkejä ja Ilmastoinfo-tilillämme kerromme kuinka voit tehdä isoja ja pieniä ilmastotekoja. Metsäpirtinmulta-tilillä jaamme kasvikuvia ja tietoa multatuotteistamme.

LinkedIn

LinkedInissä kerromme organisaatiomme asiantuntijatyöstä, erityisesti keskitymme kertomaan HSY:n kehittämistyöstä ja innovaatiotöistä, joissa olemme olleet mukana. Seuraamme ja osallistumme ajankohtaiseen keskusteluun sekä verkostoidumme muiden alan toimijoiden kanssa.

Twitter

HSY:llä on kolme Twitter-tiliä. Päätilillä tavoittenamme on kertoa HSY:n asiantuntijuudesta, osallistua ja osallistaa, tiedottaa ajankohtaisista asioista, lisätä HSY:n tunnettuutta sekä toimia tiedotuskanavana kriisi- ja poikkeustilanteissa.

Ilmanlaatu-tilillä tavoitteenamme on tiedottaa ja keskustella ilmanlaadusta. Ilmastoinfo-tilillä tavoitteenamme on erityisesti kirvoittaa keskustelua ilmastonmuutoksesta.

YouTube

Julkaisemme YouTube-kanavallamme muun muassa asiantuntijoidemme puheenvuoroja eri seminaareista, työntekijätarinoita sekä laajan kattauksen ympäristökasvatus- ja -koulutusvideoita.

Viestinnän yhteystiedot