Viestintä

Kolme henkilöä istuu toimistossa pöydän ja tietokoneen äärellä.

Toteutamme viestintää yhdessä jätehuollon, vesihuollon sekä seutu- ja ympäristötiedon asiantuntijoiden kanssa. Viestimme arvojemme mukaisesti palveluhenkisesti, avoimesti, vastuullisesti ja yhteistyössä.

HSY:n ajankohtaisista asioista kerromme verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja eri aiheisissa uutiskirjeissämme.

Palvelumme medialle

Voit ottaa meihin yhteyttä, kun etsit haastateltavaksi ympäristöalan asiantuntijaa. Yhteystietomme ovat sivun alaosassa.

Virka-ajan ulkopuolella viestinnän päivystys palvelee mediaa häiriötilanteissa p. 050 559 8709.

Käytössäsi on kuvapankki, jossa on vesi- ja jätehuoltoaiheisia sekä ilmanlaatuun liittyviä kuvia. Käyttöehdot löytyvät kuvapankista.

Käyttö vaatii rekisteröitymisen. Kuvia käytettäessä on mainittava HSY ja kuvaajan nimi.

Sosiaalisen median kanavamme

Kerromme HSY:n sosiaalisen median kanavilla toiminnastamme ja työstämme, projekteistamme sekä ajankohtaisista tapahtumistamme. Haluamme myös some-tiliemme kautta sitouttaa pääkaupunkiseudun asukkaita toimimaan oikein ympäristön hyväksi.

Facebook

HSY:llä on kaksi Facebook-sivua. Tuomme Helsingin seudun ympäristöpalvelut -sivullamme HSY:n palveluita lähemmäksi asukkaita, vahvistamme vuorovaikutusta ja lisäämme HSY:n tunnettuutta. Facebook-sivumme toimivat myös tiedotuskanavana asukkaille kriisi- ja poikkeustilanteissa.

Ilmastoinfo-sivullamme jaamme tietoa ja vinkkejä hiilijalanjäljen pienentämisestä ja ilmastonmuutoksesta.

Instagram

Kiitos kun lajittelet -tilillämme tarjoamme lajitteluvinkkejä, ja Ilmastoinfo-tilillämme kerromme, kuinka voit tehdä isoja ja pieniä ilmastotekoja. Metsäpirtinmulta-tilillä jaamme kasvikuvia ja tietoa multatuotteistamme.

LinkedIn

LinkedInissä kerromme organisaatiomme asiantuntijatyöstä, erityisesti keskitymme kertomaan HSY:n kehittämistyöstä ja innovaatiotöistä, joissa olemme olleet mukana. Seuraamme ja osallistumme ajankohtaiseen keskusteluun sekä verkostoidumme muiden alan toimijoiden kanssa.

TikTok

TikTok-tilillämme löydät monipuolista videosisältöä organisaatiomme toimintaan liittyen. Pääset kurkistamaan työntekijöidemme arkeen ja tutustumaan monipuolisiin työtehtäviimme, jonka lisäksi kanavamme tarjoaa vinkkejä lajitteluun, veden käyttöön ja ympäristöstä huolehtimiseen.

X (entinen Twitter)

HSY:llä on neljä tiliä X-viestipalvelussa. Päätilillä tavoitteenamme on kertoa HSY:n asiantuntijuudesta, osallistua ja osallistaa, tiedottaa ajankohtaisista asioista, lisätä HSY:n tunnettuutta sekä toimia tiedotuskanavana kriisi- ja poikkeustilanteissa.

Ilmanlaatu-tilillä tavoitteenamme on tiedottaa ja keskustella ilmanlaadusta. Ilmastoinfo-tilillä tavoitteenamme on erityisesti kirvoittaa keskustelua ilmastonmuutoksesta. Parempaa ilmaa -tili on ilmanlaadun parantamiseen ja tutkimustietoon keskittyvä hanketili, jossa ovat mukana myös Ilmantieteenlaitos sekä Helsingin yliopisto.  

YouTube

Julkaisemme YouTube-kanavallamme muun muassa asiantuntijoidemme puheenvuoroja eri seminaareista, työntekijätarinoita sekä laajan kattauksen ympäristökasvatus- ja -koulutusvideoita.

Viestinnän yhteystiedot