HSY työnantajana

Tutustu HSY:hyn työnantajana, lue työntekijätarinoitamme sekä perehdy henkilöstöetuihimme. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia tehtäviä. Tarjoamme opiskelijoille kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Teemme yhteistyötä alamme oppilaitosten kanssa.

Meillä on merkityksellinen työ ja vakaa työnantaja.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Meillä tehdään työtä puhtaan ja kestävän kaupunkielämän edistämiseksi. Toimimme 14 eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Teemme hyvää esihenkilötyötä ja arvostamme henkilöstöämme. Noudatamme yhdenvertaisuuden, tasapuolisuuden, tasa-arvoisuuden sekä toisen kunnioittamisen periaatteita kaikessa kanssakäymisessä. Rakennamme yhdessä koko henkilöstön kanssa hyvää työ- ja vuorovaikutuskulttuuria.

Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. Järjestämme sisäisiä koulutuksia eri ammattiryhmien tarpeisiin ja henkilöstömme osallistuu runsaasti ulkoisiin valmennuksiin.

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työtehtävämme ja jätä hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään.  

Mikäli sinua kiinnostavaa tehtävää ei ole tällä hetkellä avoimena, voit ottaa käyttöön työpaikkavahdin.

Rekrytointiasioihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä: rekrytoinnit@hsy.fi. 
Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Katso toimipisteidemme osoitteet.

Tutustu työntekijätarinoihin

Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia vesihuollon ja jätehuollon toimialoilla, seutu- ja ympäristötiedon ja tukipalvelujen tulosalueilla sekä ohjauksen ja kehittämisen toiminnoissa ja asiakaspalvelussamme.

Lue lisää työntekijöidemme sekä kesätyöntekijöidemme kertomuksista meillä työskentelystä.

Tutustu HSY:n henkilöstökertomukseen 2021.

Kesätyöpaikat

Merkityksellistä kesätyötä

Meillä työskentelee vuosittain 6080 kesätyöntekijää.

Kesätyöpaikkahakumme 2022 on päättynyt.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Meille on tärkeää, että jokainen kesätyöntekijämme saa hyvän kesätyökokemuksen. Olemme sitoutuneet kampanjan mukaisiin hyvän kesätyön periaatteisiin.  

Vastuullisen kesäduunitutkimuksen tuloksissa kesätyöntekijämme pitävät vahvuuksinamme hyvää työilmapiiriä, oikeudenmukaisuutta ja tasavertaisuutta sekä mahdollisuutta antaa palautetta. Kesätyöhaku-kokemuksemme arvioitiin 5. parhaalle sijalle.

Opiskelijat ja harjoittelijat

Tulevaisuuden talentiksi HSY:lle?

Meillä HSY:ssä on kesätyö- ja harjoittelupaikkoja erityisesti tekniikan ja ympäristöalan opiskelijoille ja meillä voit tehdä myös opinnäyte- tai lopputöitä. Olemme Suomen suurin julkinen toimija vesihuollon ja kiertotalouden toimialoilla. Seutu- ja ympäristötieto tuottaa luotettavaa ja ajantasaista seudullista tietoa hyvän kaupunkiympäristön edistämiseksi.   

Meillä on töissä esimerkiksi laitosoperaattoreita Ekoteollisuuskeskuksessa, sähkö- ja automaatioalan asentajia, koneasentajia, insinöörejä, asiantuntijoita, putkiasentajia ja Sortti-asemanhoitajia.   

Oppilaitosyhteistyö   

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun tekniikan ja ympäristöalan oppilaitosten kanssa.  

Meihin voit tutustua esimerkiksi oppilaitosten järjestämissä rekrytointitilaisuuksissa, vierailukäynneillä ja oppitunneilla. Kerromme tulevista tapahtumista @hsymeillätöissä-Instagram-tilillä.  

Oppilaitosyhteistyön kautta voit saada harjoittelupaikan tai päästä tekemään opinnäytetyötä. Voit myös täyttää avoimen hakemuslomakkeen harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkoihin: Avoin hakemus harjoittelu-/opinnäytetyöpaikat.

Henkilöstöedut

Pidämme huolta työntekijöistämme

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia henkilöstöetuja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. 

  • Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. Haluamme kehittää henkilöstömme osaamista. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutuksia sekä tarjoamme mahdollisuuksia osallistua ulkoisiin valmennuksiin. 
  • Meillä on laajat etätyömahdollisuudet sekä mahdollisuus monipaikkaiseen työskentelyyn useassa eri tehtävässä.  
  • Kannustamme kestäviin valintoihin liikkumisessa. Työsuhdematkaedun saa joko HSL:n matkakorttina tai ePassille ladattavana työmatkasaldona. 
  • Meillä on useita kerhoja, joissa voi osallistua erilaisiin harrastuksiin maksutta. Kerhoissa voi harrastaa esimerkiksi joogaa, jalkapalloa, jumppaa, juoksua, keilailua, salibandya ja käsitöitä. Monissa toimipisteissämme on myös kuntosali.  
  • Henkilöstömme saa alennuksen Metsäpirtin mullasta kotiin toimitettujen multatilausten listahinnoista. 
  • Tarjoamme ePassin, johon sisältyy lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu.  
  • Käytössämme on laajat työterveyshuollon palvelut.