HSY työnantajana

Tutustu HSY:hyn työnantajana, lue työntekijätarinoitamme sekä perehdy työsuhde-etuihimme. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia tehtäviä. Tarjoamme opiskelijoille kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Teemme yhteistyötä alamme oppilaitosten kanssa.

Meillä on merkityksellinen työ ja vakaa työnantaja

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Meillä saat tehdä työtä puhtaan ja kestävän kaupunkielämän edistämiseksi yhdessä muiden työkavereiden kanssa.

Panostamme hyvään esihenkilötyöhön ja arvostamme henkilöstöämme

Noudatamme yhdenvertaisuuden, tasapuolisuuden, tasa-arvoisuuden sekä toisen kunnioittamisen ja koskemattomuuden periaatteita kaikessa kanssakäymisessä. Rakennamme yhdessä koko henkilöstön kanssa hyvää työ- ja vuorovaikutuskulttuuria.

Meillä on hyvät työkaverit ja auttamisen kulttuuri

Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. Toimimme kaikkiaan 14 eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua

Järjestämme erilaisia sisäisiä koulutuksia eri ammattiryhmien tarpeisiin. Henkilöstömme osallistuu myös runsaasti erilaisiin ulkoisiin valmennuksiin.

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työtehtävämme, tutustu ilmoituksiin ja jätä hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään.  

Mikäli sinua kiinnostavaa tehtävää ei ole tällä hetkellä avoimena, voit ottaa käyttöön työpaikkavahtimme.

Oppilaitosyhteistyön kautta voit saada harjoittelupaikan tai päästä tekemään opinnäytetyötä.

Rekrytointiasioihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä: rekrytoinnit@hsy.fi.
Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Katso toimipisteidemme osoitteet.

Kesätyöpaikat

Meillä työskentelee vuosittain 6080 kesätyöntekijää.

Kesätyöpaikkahakumme 2022 käynnistyy 24.1. ja hakuaika päättyy 13.2.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Meille on tärkeää, että jokainen kesätyöntekijämme saa hyvän kesätyökokemuksen. Olemme sitoutuneet kampanjan mukaisiin hyvän kesätyön periaatteisiin.  

Merkityksellistä kesätyötä 

Kesätyöntekijämme saavat meiltä hyvää työkokemusta ja tietoa monialaisesta organisaatiostamme. He mahdollistavat työntekijöidemme vuotuiset kesälomat. Tutustu kesätyöntekijöidemme kokemuksiin.

Tutustu työntekijätarinoihin

Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ympäristöalan taitajille. Työllistämme lisäksi muun muassa talotekniikan sekä sähkö- ja automaatioalan osaajia.

Työntekijöidemme tukena ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua joko sisäisillä kursseilla tai ulkoisissa valmennuksissa.

Opiskelijat ja harjoittelijat

Tulevaisuuden talentiksi HSY:lle?

Meillä HSY:ssä on kesätyö- ja harjoittelupaikkoja erityisesti tekniikan ja ympäristöalan opiskelijoille ja meille voit päästä tekemään myös opinnäyte- tai lopputyötä. Olemme Suomen suurin julkinen toimija vesihuollon ja kiertotalouden toimialoilla. Seutu- ja ympäristötieto tuottaa luotettavaa ja ajantasaista seudullista tietoa hyvän kaupunkiympäristön edistämiseksi.   

Meillä on töissä esimerkiksi laitosoperaattoreita Ekoteollisuuskeskuksessa, sähkö- ja automaatioalan asentajia, insinöörejä, asiantuntijoita, putkiasentajia ja Sortti-asemanhoitajia.   

Oppilaitosyhteistyö   

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun tekniikan ja ympäristöalan oppilaitosten kanssa.  

Meihin voit tutustua esimerkiksi oppilaitosten järjestämissä rekrytointitilaisuuksissa, vierailukäynneillä ja oppitunneilla. Kerromme tulevista tapahtumista @hsymeillätöissä-Instagram-tilillä.  

Oppilaitosyhteistyön kautta voit saada harjoittelupaikan tai päästä tekemään opinnäytetyötä. Täytä avoin hakemuslomake harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkoihin: Avoin hakemus harjoittelu-/opinnäytetyöpaikat.

Työsuhde-edut

Pidämme huolta työntekijöistämme

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia henkilöstöetuja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. 

  • Käytössämme on laajat työterveyshuollon palvelut. 
  • Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. Haluamme kehittää henkilöstömme osaamista. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutuksia sekä tarjoamme mahdollisuuksia osallistua ulkoisiin valmennuksiin. 
  • Meillä on mahdollista tehdä monessa tehtävässä etätyötä. 
  • Käytössämme on ePassi, johon on ladattu lounasetu ja liikunta- ja kulttuurietu.  
  • Kannustamme kestäviin valintoihin liikkumisessa. Työsuhdematkaedun saa joko HSL:n matkakorttina tai ePassille ladattavana työmatkasaldona. 
  • Meillä on useita kerhoja, joissa voi osallistua erilaisiin harrastuksiin maksutta. Kerhoissa voi harrastaa esimerkiksi astangajoogaa, biljardia, jalkapalloa, jumppaa, juoksua, keilailua, salibandya ja käsitöitä. Monissa toimipisteissämme on myös kuntosali. 
  • Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla hierojan käyntejä toimipisteissämme. 
  • Tarjoamme työntekijöillemme MS Office -kotikäyttöohjelmat alennuksella normaaleista jälleenmyyntihinnoista.  
  • Henkilöstömme saa alennuksen Metsäpirtin mullasta kotiin toimitettujen multatilausten listahinnoista.