Sortti-asemat

Auto ja peräkärry Sortti-asemalla.

Kierrätä jätteesi, kuten risat sohvat ja remonttijätteet, ja tuo ne Sortti-asemillemme. Niistä saadaan uusia tuotteita ja energiaa.

Aukioloajat

ma-pe  klo 7-21

la-su suljettu

Vapun ja uudenvuoden arkiaattoina (ma-pe) avoinna klo 7-17. Arkipyhinä suljettu.

Sortti-asemilla voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla tai laskulla. Emme vastaanota käteistä. Kokeile myös eSortti-ennakkomaksua.

Konalan Sortti-asemalla kokeillaan viikonlopun aukioloa 10.4.2021 alkaen, muutkin asemat auki kolmena lauantaina keväällä

Konalan Sortti-asema on auki viikonloppuisin sekä lauantaina että sunnuntaina 10.4. alkaen klo 10–17. Testaamme uutta aukioloaikaa ensin yhdellä asemalla vuoden ajan ja teemme sitten päätöksen jatkosta.

Lisäksi kaikki Sortti-asemat ovat auki keväällä kolmena lauantaina 17.4., 24.4. ja 8.5. klo 10–17.

Henkilöasiakkaiden Sortti-kortit lakkaavat toimimasta 31.3.2021

Sortti-asemien laskutus- ja maksujärjestelmä vaihtuu. Saat tarvittaessa uuden Sortti-kortin 1.4. jälkeen, kun asioit Sortti-aseman asiakaspalvelupisteessä. Voimme halutessasi liittää asiakastietosi ajokorttiisi, jolloin et enää tarvitse muovista Sortti-korttia. Lähetämme sinulle jatkossa laskun tuomistasi jätteistä, joten et saa laskua mukaasi Sortti-asemalta.

Käytä maskia, pidä etäisyyttä muihin Sortti-asemalla

Käytä maskia, pidä etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan sekä noudata annettuja hygieniaohjeita Sortti-asemalla.

Asiakasturvallisuuden ja lajittelun sujuvuuden vuoksi asemalle päästetään vain rajattu määrä ajoneuvoja kerrallaan. Lisäksi Infossa voi asioida vain yksi asiakas kerrallaan. Tämä voi aiheuttaa jonoja portilla. Pahoittelemme!

Yrityksiä palvelemme tietyin edellytyksin Sortti-asemilla.

Tarkista ohjeet
Yritysten vaarallista jätettä emme vastaanota Sortti-asemilla.
Sortti-asemien hinnasto ja vastaanotettavat jätteet Ämmässuon ekoteollisuuskes­kus kuorma-autoasiakkaille

Sortti-asemien yleisohjeet