Tarjouspyyntö sähkökuormapyörien säilytysratkaisu- ja lainauskokeilusta taloyhtiöympäristöön on julkaistu

Tiedotteet 25.01.2023, 12:43

Etsimme osana Circular Green Blocks -kumppanuushanketta ratkaisua sähkökuormapyörien säilytykseen ja lainaukseen. Nyt voit tarjota ratkaisuasi kokeiltavaksi.

Tarjouspyynnössä etsitään ratkaisua, joka mahdollistaa uudenlaisen yhteiskäyttöisen ja tilatehokkaan sähkökuormapyörien säilytysratkaisun taloyhtiöille. Ratkaisu vastaa kuormapyörien säilytyksen tilahaasteisiin, joita on todettu etenkin vanhan rakennuskannan taloyhtiöissä. Tarkoituksena on toteuttaa säilytysratkaisun prototyyppi, jota testataan yhteiskehittämällä hankkeeseen osallistuvan taloyhtiöyhteenliittymän kanssa korttelikohteessa Lauttasaaressa.

Kiertotalouden mukainen säilytysratkaisu etsinnässä

Haemme helposti siirrettävää, kuljetettavaa tai purettavaa säilytysratkaisua, jotta vastaavaa ratkaisua voitaisiin tarjota myös muualla muuna aikana. Säilytysratkaisu on kokeilun jälkeen siirrettävissä kokonaisuudessaan pois kohteesta. Etsimme säilytysratkaisua, jossa kiinnitetty huomiota kaikkien osien uudelleenkäyttömahdollisuuksiin.

Haemme kuormapyörien yhteiskäytön palveluratkaisua

Palveluratkaisu sisältää säilytysratkaisun lisäksi kuormapyörien lainaamisen ja niiden yhteiskäytön mahdollistavat järjestelmät, tarvikkeet ja varusteet. Kokeilussa tarjoaja huolehtii näiden käyttökunnosta. Kokeiluun tulee tarjota perusvarusteet pyöräilyyn ja tarvikkeet pyörien turvalliseen käyttöön.

Kehittämällä jalostetaan ratkaisua yhdessä eteenpäin

Etsimme palveluratkaisua kokeiltavaksi. Etsimme tarjoajaa, joka sitoutuu kehittämiseen, toiminnan hiomiseen ja puutteellisesti toimivien osatekijöiden parantamiseen läpi kokeilujakson yhteistoiminnassa Circular Green Blocks -hankepartnereiden kanssa.

Tarjouspyynnön budjetti

Kokeilun toteuttamiseksi on varattu enintään 69 000 €.

Kokeilun kesto

Kokeilun kesto on neljästä viiteen kuukautta alkaen keväällä 2023.

Tarjouspyynnön aikataulu

Otamme vastaan tarjouksia 25.1.–13.2.2023.

Lisätiedot ja tarjoaminen

Tutustu tarjouspyyntöön ja tarjoa kokeiluasi sivupalkin linkistä.

Circular Green Blocks - Kestävät kaupunkikorttelit kiertotalouden liiketoiminnan ajureina -hanke (9/2021–8/2023) edistää kierto- ja jakamistaloutta asuinkortteleissa yhdessä taloyhtiöiden, yritysten ja kaupungin kanssa. Hanketta koordinoi HSY, ja hankepartnereina toimivat Forum Virium Helsinki, Aalto-yliopisto ja Metropolia Ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Päivitetty: 25.09.2023 07:31
Aiheet: Projektit ja hankkeet Liikkuminen Kiertotalous