Tiedotteet 02.12.2022, 16:30

Haemme innovatiivista sähkökuormapyörien säilytysratkaisu- ja lainauskokeilua taloyhtiöympäristöön

Etsimme osana Circular Green Blocks -kumppanuushanketta alkuvuodesta julkaistavan tarjouspyynnön avulla ratkaisua sähkökuormapyörien säilytykseen ja lainaukseen.

Tarjouspyynnössä etsitään ratkaisua, joka mahdollistaa uudenlaisen yhteiskäyttöisen ja tilatehokkaan sähkökuormapyörien säilytysratkaisun taloyhtiöille. Ratkaisu vastaa kuormapyörien säilytyksen tilahaasteisiin, joita on todettu etenkin vanhan rakennuskannan taloyhtiöissä. Tarkoituksena on toteuttaa säilytysratkaisun prototyyppi, jota testataan yhteiskehittämällä hankkeeseen osallistuvan taloyhtiöyhteenliittymän kanssa korttelikohteessa Lauttasaaressa.

Tarjouspyyntöön kohdistuva tietopyyntö

Etsimme nyt markkinavuoropuhelun kautta yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan ratkaisuaan testattavaksi. Tietopyyntö on julkaistu Hilmassa. Kommentoimalla on mahdollista vaikuttaa siihen, mitä lopullisessa tarjouspyynnössä tullaan kokeilulta edellyttämään. Keskusteluihin osallistuakseen yrityksen ei tarvitse jättää sitovaa tarjousehdotusta. Pelkkä kiinnostus kokeiluun osallistumiseen riittää.

Tarjouspyynnön infotilaisuus

Infotilaisuus tarjouspyynnöstä järjestettiin Teamsissa 22.11.2022 klo 9.30–10.30.     

Mikäli haluat tilaisuuden tallenteen jälkikäteen katsottavaksi, ota yhteyttä Juuso Vähä-Piikkiöön. 

Tarjouspyynnön aikataulu

Tarjouspyyntö julkaistaan alkuvuodesta 2023 markkinavuoropuhelun pohjalta.

 

Circular Green Blocks - Kestävät kaupunkikorttelit kiertotalouden liiketoiminnan ajureina -hanke (9/2021–8/2023) edistää kierto- ja jakamistaloutta asuinkortteleissa yhdessä taloyhtiöiden, yritysten ja kaupungin kanssa. Hanketta koordinoi HSY, ja hankepartnereina toimivat Forum Virium Helsinki, Aalto-yliopisto ja Metropolia Ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. 

Päivitetty: 25.09.2023 07:31
Aiheet: Projektit ja hankkeet Liikkuminen Kiertotalous