Tiedotteet 26.06.2020, 09:11

Nouto-Sortti hakee taas suuria esineitä kodeista 6.7. alkaen – myös peräkärryjen vuokraaminen on jälleen mahdollista

Nouto-Sortti-pakettiauto kerrostalon edessä.

Jatkamme suurten esineiden Nouto-Sortti-palvelua maanantaista 6.7. alkaen. Noutoja voi jo alkaa tilata varauskalenterista ja asiakaspalvelustamme. Palvelun hinta on 60−120 euroa. Aloitamme myös peräkärryjen vuokraamisen Sortti-asemilla uudelleen.

Uusi ohjeistus Nouto-Sortti-asiakkaille varotoimista

Muistutamme Nouto-Sortti-asiakkaita tärkeistä varotoimista, joilla ehkäistään koronaviruksen leviäminen ja varmistetaan kaikkien turvallisuus.

  • Jos kenelläkään nouto-osoitteen asunnossa ilmenee koronavirukseen viittaavia oireita, tulee tilattu Nouto-Sortti-palvelu peruuttaa. Tämä suojelee työntekijöitä ja muita asiakkaita.
  • Noudon suorittaviin työntekijöihin on pidettävä vähintään kahden metrin turvaväli. Työntekijät kohtaavat päivän aikana useita eri asiakkaita.
  • Suosittelemme, että asiakkaat pitävät käsineitä käsitellessään kuittaus- ja maksulaitteita. Työntekijät desinfioivat laitteet useita kertoja päivässä.

Nouto-Sortti vie tarpeettomat tavarasi kiertoon

Nouto-Sortti on isojen esineiden maksullinen noutopalvelu. Noudon voi tilata 1−3 esineelle kerrallaan: esimerkiksi jääkaapille, sohvalle tai hellalle. Hinta on 60−120 euroa esineiden määrästä ja koosta riippuen.

Noudon voi tilata kätevästi verkkopalvelussa, joka kertoo hinnan valittujen esineiden perusteella. Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille ja asunto-osakeyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella.

Peräkärryn voi taas vuokrata Sortti-asemilta

Aloitamme myös peräkärryjen vuokraamisen Sortti-asemilla uudelleen palvelun oltua tauolla koronan aikana. Vuokraus maksaa viisi euroa kolmelta tunnilta, kun peräkärryllä tuo jätettä Sortti-asemalle. Varauksen voi tehdä verkkosivuilta: hsy.fi/perakarry.

Lisätietoja

Nouto-Sortista: hsy.fi/noutosortti

Peräkärryistä: hsy.fi/perakarry

Päivitetty: 29.06.2020 11:00
Aiheet: Jätteet ja kierrätys Sortti-asemat Jätehuolto