Bongaa Sami roska-astiasta ja voita taloyhtiöllesi palkinto 31.5.–13.6.2021

Tänä kesänä jätepisteestä voi bongata uusien jäteastioiden lisäksi mahtavia palkintoja koko taloyhtiölle. Kurkkaa kannen alle, mitä sieltä löytyy?

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen taloyhtiöissä on tänä kesänä entistä laajemmat mahdollisuudet kierrättämiseen, kun kärräämme 10 000 uutta roska-astiaa jätekatoksiin ja roskishuoneisiin. Sen kunniaksi rekrytoimme Sami Hedbergin piilottamaan 30 omaa kuvaansa kantavaa tarraa uusiin jäteastioihin, jotka jaoimme sokkona ympäri pääkaupunkiseutua.

Löytyykö Sami-tarra juuri sinun taloyhtiösi roska-astian kannesta?

Jos bongaat tarran 13.6.2021 mennessä, pääset osallistumaan puutarhaliikkeen lahjakortin arvontaan. Lahjakortti on tarkoitettu taloyhtiön käyttöön. Arvomme viisi lahjakorttia:

  • 1 x 1 000 € lahjakortti puutarhaliikkeeseen
  • 4 x 300 € lahjakortti puutarhaliikkeeseen

Lisäksi lahjoitamme lopuille tarran löytäneille ja arvontaan osallistuneille taloyhtiöille puolen vuoden biojätepussit kaikille taloyhtiön asukkaille.

Roskisbongaus päättyi 13.6.2021

Kiitos osallistujille! Olemme voittajiin yhteydessä.
 
Ota lajittelu haltuun ja tutustu uusiin jäteastioihin ja kierrätysvinkkeihin. Kiitos kun lajittelet!

Roskisbongaus-arvonnan säännöt 

Osallistumisaika: 31.5.–13.6.2021  

1 Järjestäjä  

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä 
Postiosoite: PL 100, 00066 HSY 
Käyntiosoite: Ilmalantori 1, 00240 Helsinki 
Asiakaspalvelu: 09 1561 2110 (arkisin klo 8.30–15.30)  
 
Arvonta ei ole missään yhteydessä Facebookiin/Instagramiin, eikä Facebook/Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa. Facebook/Instagram ei ole vastuussa arvonnasta tai siihen liittyvistä seikoista.  

2 Osallistumistapa 

Arvontaan voi osallistua jättämällä yhteystietonsa ja löytämänsä, oikeaksi todettavan Roskisbongaus-kilpailun tarrakoodin tältä sivulta löytyvällä lomakkeella 31.5.–13.6.2021. Tarralla voi osallistua vain kerran. 

3 Osallistumiskelpoisuus  

Kuka tahansa 13 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö voi ilmoittaa oman taloyhtiönsä mukaan, pois lukien HSY:n henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. 

4 Henkilötietojen käyttö  

Arvontaan osallistuvien tietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen, minkä jälkeen ne hävitetään. Tietoja ei käytetä tai luovuteta muihin tarkoituksiin. HSY on yhteydessä voittajaan 30.6.2021 mennessä.  

5 Arvonta-aika  

Arvonta on avoinna 31.5.–13.6.2021. 

6 Arvonnan suorittaminen  

Lahjakorttien (5 kpl) arvontaan osallistuvat kaikki taloyhtiöt, jotka on ilmoitettu mukaan verkkolomakkeella ja joiden lomakkeella on ilmoitettu yhteyshenkilön yhteystiedot sekä oikeaksi todettu tarrakoodi. Taloyhtiö voi osallistua arvontaan vain kerran. Tarrakoodeja on yhteensä 30.  

7 Palkinnot 

Kaikkien yhteystietonsa ja oikeaksi todetun tarrakoodin jättäneiden kiinteistöjen kesken arvotaan yksi (1) tuhannen euron sekä neljä (4) 300 euron lahjakorttia puutarhaliikkeeseen. Palkinto osoitetaan taloyhtiölle. Kaikki loput yhteystietonsa ja oikeaksi todetun tarrakoodin jättäneet, jotka eivät voita lahjakorttia, voittavat biojätepusseja taloyhtiönsä asukkaille. Näitä palkintoja jaetaan 25 kpl.  

8 Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot  

Palkinto lähetetään voittajalle postitse tai toimitetaan muulla palkinnon saajan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Palkinnot toimitetaan voittajille, joihin on saatu yhteys 15.8. mennessä.  

9 Arpajaisvero 

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
 
Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 
 
HSY:n yleinen tietosuojaseloste