Kuvakilpailu

Ilmianna toimiva puuvaja -valokuvauskilpailu

Osallistumisaika kuvakilpailuun on päättynyt ja voittaja ratkennut. Kiitos kaikille osallistuneille!

Saimme runsaasti hienoja puuvajakuvia esittelyineen. Julkaisimme kuvakisan tuotoksia 1.–12.2.2016  HSY:n Facebookissa. Voittajakuva julkaistiin 12. helmikuuta. Facebookissa julkaistut kuvat ovat myös nähtävissä Säilytä fiksusti- osiossa.

Kuvakilpailuun osallistuneet valokuvat toimivat pohjamateriaalina kevään 2016 suunnittelukilpailussa, jossa Aalto-yliopiston arkkitehtiopiskelijat kehittävät uudenlaista urbaania puuvajaa. Lisäksi asukkaat saavat kuvista vinkkejä oman puuvajan rakentamiseksi tai parantamiseksi.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopisto, Työtehoseura ja HSY.

Kuvakilpailun säännöt

Järjestäjä
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä
Postiosoite: PL 100, 00066 HSY
Käyntiosoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki
Vaihde: 09 15611 (klo 8.30–16.00)

Osallistumiskelpoisuus

  • Kilpailuun osallistuvat ne vastanneet, joiden vastauksissa on valokuva puuvajasta ja arviot siitä, mitä hyvää ja mitä kehitettävää kyseisessä puuvajassa on.
  • Vastauksissa on oltava lisäksi vastaajan nimi ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero).
  • Lähetettävän valokuvan käyttöoikeuksien on oltava kuvaajalla itsellään.
  • Jos kuvassa esiintyy tunnistettava henkilö, vastauksen mukana on toimitettava henkilön allekirjoitettu hyväksyntä kuvan julkaisemisesta.
  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 13 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien HSY:n henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.
  • HSY pidättää oikeuden poistaa asiattomat ja loukkaavat kilpailuvastaukset, sekä hylätä vastaukset, jotka eivät ole kilpailun sääntöjen mukaiset.

Arviointiperusteet
HSY:n nimeämä raati valitsee voittajan kilpailuun vastanneiden joukosta. Raati arvioi vastaukset annetussa teemassa pysymisen perusteella.

Henkilötietojen käyttö
Kilpailuun osallistuvien tietoja käytetään ainoastaan palkinnon perille toimittamiseen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta muihin tarkoituksiin. HSY ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sekä julistaa voittajan nimen Facebook-sivuillaan kilpailuajan päätyttyä.

Kampanja-aika
Kilpailu on avoinna 23.10−15.12.2015.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Palkintona on kolme irtokuutiota kuivaa koivuklapia tai vastaavalla arvolla Metsäpirtin multaa. Metsäpirtin multa on vaihtoehtoinen palkinto ja se on saatavilla vain HSY:n toimialueella.

Palkinto toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. ​​

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailuun osallistuvien tietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta muihin tarkoituksiin. HSY julistaa voittajien nimet Facebook-sivullaan 15.12.2015 jälkeen.

Muuta

HSY saa lähetettyjen valokuvien käyttöoikeudet Urbaani puuvaja –hankkeen viestintää varten.
HSY:llä on oikeus julkaista lähetetyt valokuvat oheisteksteineen liittämättä näihin lähettäjän henkilötietoja.