Tuotteemme

 

​Mullat

Käytämme mullan raaka-aineena jätevedestä erotettua biolietettä. Jalostamme sen Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaaksi kompostimullaksi.

Metsäpirtin Nurmikkomulta syntyy lisäämällä kompostiin savespitoista hiekkaa ja pitkävaikutteista kaliumia sisältävää biotiittia. Nurmikkomulta sopii parhaiten viherrakentamiseen kuten nurmikoiden tekoon, kukka- ja koristepensasistutuksiin. Tutustu Nurmikkomullan tuoteselosteeseen.

Metsäpirtin Puutarhamulta on valmistettu kompostista, jossa on lisänä hevostallien kuivikelantaa. Puutarhamulta soveltuu erityisesti puutarhakäyttöön. Tutustu Puutarhamullan tuoteselosteeseen​.

Kuohkeat multalaadut ovat elinvoimaisia pihasi ja puutarhasi ystäviä. Tuotteet ovat Elintarviketurvallisuusvirasto Eviraan rekisteröityjä ja hyväksyttyjä kasvualustoja. Ne täyttävät laatuvaatimukset myös kasvimaakäytössä.

Kompostit maatalouskäyttöön

Peltokäyttöön tarkoitettuja komposteja voi tilata vain tilausehdot täyttävä asiakas. Kompostin tilaajalla pitää olla tilatunnus sekä ympäristöviranomaisten lupa talvikautista patterointia varten. Toimitamme kompostin irtotavarana.

Valmistamme tuore- ja maanparannuskomposteja kompostoimalla puhdistamolietettä, kuitulietettä/biolietettä ja turvetta. Komposteja käyttämällä saadaan peltoon lisättyä sen tarvitsemaa orgaanista ainesta sekä kompostin ravinteiden tarjoama lannoitusvaikutus.  Kysy edullinen toimitushinta pellollesi. Tutustu Tuorekompostin tuoteselosteeseen ja Maanparannuskompostin tuoteselosteeseen.

Maanparannuskompostin tilaukset ja tiedustelut ainoastaan puhelimitse numeroista 050 0701 039, 050 337 9442 ja 050 336 5703.