Tuotteemme

Erilaisia multalaatuja

Metsäpirtin multien valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen. Raaka-aineina käytämme puhdistamolietettä, hevosten kuivikelantaa, bio- ja viherjätteitä, jotka jalostetaan kompostointialueillamme Sipoossa ja Espoossa yhdessä turpeen ja muiden tukiaineiden kanssa ravinteikkaiksi multatuotteiksi. Pihalla ja puutarhassa raaka-aineiden sisältämät ravinteet palaavat takaisin kasvillisuuden käyttövoimaksi. Kun käytät Metsäpirtin multaa, edistät kestävää kehitystä ja ympäristön tasapainoa. Tuotteemme eivät sisällä keinolannoitteita.

Metsäpirtin tuoteperheeseen kuuluu erilaisia multalaatuja, jotka poikkeavat toisistaan niiden valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden ja käyttötarkoituksen osalta. Osa tuotteista on tarkoitettu harrastaja- ja ammattilaiskäyttöön, osa vain ammattilais- tai maatalouskäyttöön.

Multatuotteiden tuoteselosteet »

Harrastaja- ja ammattilaiskäyttöön soveltuvat multalaatumme

Metsäpirtin Nurmikko-, Puutarhamullan valmistuksessa käytämme raaka-aineina puhdistamolietettä ja hevosten kuivikelantaa, jotka jatkojalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaiksi kompostimulliksi.

Metsäpirtin Biomulta valmistetaan Espoon Ämmässuolla bio- ja viherjätteestä. Se soveltuu viherrakennus- ja puutarhakäyttöön. Tuote ei sisällä puhdistamolietettä.

Ammattilaiskäyttöön soveltuvat multatuotteemme

Metsäpirtin Inframulta soveltuu vain ammattilaiskäyttöön. Inframulta on valmistettu puhdistamolietteestä ja biojätteestä valmistetusta kompostista. Inframulta sisältää enemmän kivennäismaa-ainesta kuin perinteiset Metsäpirtin multatuotteet ja on siten helpommin käsiteltävää ja kantavuudeltaan hyvää ammattirakentamiseen.

Inframulta soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi siirtonurmen kasvualustaksi kantavuutensa vuoksi sekä muuhun julkisen tilan viherrakentamiseen. Inframultatoimitusten hinta määräytyy kohdehinnoittelun mukaan. Toisin sanoen mullanhinta + etäisyys toimituskohteeseen. Inframultaa toimitetaan tonneittain vain täysinä lavoina.

Kysy tarjous puhelimitse:

  • 050 336 5703 ja
  • 050 337 9442.

Kompostit maatalouskäyttöön

Peltokäyttöön tarkoitettuja komposteja voi tilata vain tilausehdot täyttävä asiakas. Kompostin tilaajalla pitää olla tilatunnus sekä ympäristöviranomaisten lupa talvikautista patterointia varten. Toimitamme kompostin irtotavarana.

Valmistamme tuore- ja maanparannuskomposteja kompostoimalla puhdistamolietettä, kuitulietettä/biolietettä ja turvetta. Komposteja käyttämällä saadaan peltoon lisättyä sen tarvitsemaa orgaanista ainesta sekä kompostin ravinteiden tarjoama lannoitusvaikutus.  Kysy edullinen toimitushinta pellollesi.

Maanparannuskompostin tilaukset ja tiedustelut ainoastaan puhelimitse numeroista: 

  • 050 0701 039
  • 050 336 5703 ja
  • 050 337 9442.