Toimitamme multakuorman kotipihallesi

Voit tilata Metsäpirtin multaa myös kotiinkuljetuksella. Toimitamme multaa pääsääntöisesti 8–36 m³:n erissä Etelä-Suomen alueelle.

Kun tilaat multaa, selvitä ensin, minkä kokoisella autolla pihaasi mahtuu tuomaan multaa, ja kestääkö pihamaa raskaan ajoneuvon ja kuorman painon.

Suurin multaa toimittava ajoneuvoyhdistelmämme on ns. kasettikuorma. Sillä voi kuljettaa enimmillään 36 m³ multaa. Jos pihassasi on portti, sen leveyden tulee olla vähintään 3 metriä. Tien leveyden ennen sisääntuloväylää tulee olla vähintään 7 metriä, jotta auto pääsee kääntymään tontille.

Ajoneuvoyhdistelmän kokonaispaino on noin 60 tonnia, pituus 20 metriä ja leveys 3 metriä. Auton korkeus on 4 metriä ja kippauskorkeus 8 metriä.


 

Kourakauha- ja kolmikaatokippikuljetukset 

Voimme toimittaa multaa hankaliin paikkoihin autoilla, joissa on kourakauhalla varustettu nosturi. Nosturilla voimme nostaa mullan lavalta suoraan tontille, esimerkiksi aidan yli. Nosturin toimintasäde on kahdeksan metriä sivullepäin ja viisi metriä ylöspäin. Kuorman maksimikoko on 12 m³. Käytössämme on myös kolmikaatokipillä varustettuja kolmeakselisia maansiirtoautoja. Suurin toimitettava kuorma tällä autolla on 13 m³. Tee erikoisautojen tilaukset hyvissä ajoin, viimeistään noin viikkoa ennen haluttua toimitusaikaa. Jos tarvitset erikoiskuljetusta, soita mullan myyntiimme puh. 050 337 9442 tai 050 336 5703, sillä erikoiskuljetusten hinnat eivät näy nettitilauslomakkeella.

 

Kuinka paljon multakasa vie tilaa pihalla?

Multakasan pinta-ala voi vaihdella, mutta keskimäärin vaadittava pinta-ala on:
36 m³:n multakasa        n. 8 m x 4 m
18 m³:n multakasa        n. 4 m x 4 m
12 m³:n multakasa        n. 3,5 m x 3,5 m