Näin tilaat Metsäpirtin multatuotteita

 

 ​​​1. Valitse mul​​​​​talaatu

Mieti, kumpaa multaa tarvitset; Metsäpirtin Nurmikkomultaa vai Puutarhamultaa? 

2. Laske, kuin​ka paljon tarvitset multaa 

Tarvittavan multamäärän laskemisessa voit käyttää apuna oheisia taulukoita, joissa näet mullan riittävyyden kuormakoon ja piha-alueen mukaan.

3. Valitse toimitus​​​vaihtoehto

Tuomme Metsäpirtin multakuorman suoraan kotisi tai kesämökkisi pihaan. Voit noutaa multaa myös itse omaan peräkärryyn Viikintie 35 Helsinki, Sortti-asema Kivikonlaita 5 Helsinki, Kilpilahdentie 241 Kulloo tai Sortti-asema Ämmässuontie 8 Espoo. Kuorma-autolla voit noutaa multaa Kilpilahdentie 241 Kulloo tai Ämmässuontie 8 Espoo. Multatilauksen l​opullinen hinta määräytyy toimitustavan mukaan.

 4. Tarkista mullan pu​rkupaikka  

Varmista etukäteen, että pihaasi voi ajaa isolla ja painavalla kuljetusautolla ja että kuljetusautolla on tarvittava määrä tilaa purkupaikalla. Ota huomioon, että pihakiveykset ja asfaltit saattavat murtua raskaan ajoneuvon painosta. Tee toimitustilaus hyvissä ajoin, viimeistään noin viikkoa ennen haluttua toimitusaikaa.

5. Tee tilaus puhelimitse tai​​​ täytä tilauslomake 

Mullan myynti: Tuula Pirhonen, puh. 050 337 9442 ja Anja-Liisa Eronen, puh. 050 336 5703. Maanparannuskompostin myynti:  Mikko Wäänänen, puhelin 050 0701 039.