Metsäpirtti

Haikon kartanon puutarhamarkkinat 10.-11.5.2018

Haikon kartanolla, Haikkoontie 114, 06400 Porvoo, järjestetään puutarhamarkkinat 10.-11.5.2018. Markkinoilla on esillä kaikkea pieniin ja isoihin puutarhoihin liittyviä tuotteita sekä sisustusta, kasveja että pihan ja puutarhan suunnittelua, työnäytöksiä ja luentoja sekä kartanon kirpputori.

Metsäpirtin multa mukana

Metsäpirtin multa toimii puutarhamarkkinoiden pääsponsorina ja on mukana markkinoilla omalla osastollaan sisätiloissa, jossa voi tilata multaa 15 %:n alennuksella ja/tai osallistua 12 m3:n  multakuorman arvontaan. Ulkona, Metsäpirtin multakasalla, lapset voivat istuttaa kukan siemeniä/taimia Metsäpirtin multaan.

Päivien aikana mielenkiintoisia luentoja

TV:stä tuttu Eva Wuite, GardenLiving Oy ja Paula Ritanen-Närhi, hortonomi ja puutarhatoimittaja sekä Porvoon kaupunki maisema-arkkitehti Anne Rihtniemi-Rauh.

Liput messuille: aikuiset 10 € ja perhelippu 20 € (2 aikuista 1-3 lasta). Samalla lipulla pääsee molempina päivinä tapahtumaan. Puutarhamarkkinat avoinna klo 10.00-17.00.

Kevätmessut kiinnostivat yleisöä

Kevätmessut kiinnostivat tänäkin vuonna puutarhaharrastajia runsain mitoin. Osastollamme vieraili paljon väkeä ja arvontoihin osallistuttiin innokkaasti.  Arvonnat on nyt tehty ja voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Multakuorman voittivat Liisa Riihimäeltä, Suvi Nummisista, Inka Pornaisista ja Markus Kotkasta. Kaunis Mökkipiha kirjan voittivat Anja Helsingistä, Katariina Espoosta, Leena Anjalasta ja Annette Sipoosta.

Kiitos kaikille osastolla vierailleelle ja arvontoihin osallistuneille.

Metsäpirtin ja Viikintien noutopisteet avataan

Metsäpirtin noutopiste, Kilpilahdentie 241 Kulloo, avataan 16.4. ja Viikintie 35 Helsinki, noutopiste avataan 23.4.2018.

Sortti-asemien noutomyynti avataan 26.4.2018

Kivikon ja Ämmässuon Sortti-asemien noutopisteet avataan avataan 26.4.2018. Asemilta on saatavissa Metsäpirtin Biomultaa. Kuormat on lapioitava itse. Multa tulee maksaa pankkikortilla, laskulle multaa ei myydä. Peräkärryjä ei ole vuokrattavissa mullan kuljetukseen.

Hevosenlannan vastaanotto

Otamme vastaan hevostallien kuivikelantaa kompostointikentällämme Sipoossa. Käytämme kuivikelantaa yhtenä raaka-aineena multatuotannossamme. Näin kuivikelannan sisältämät arvokkaat ravinteet palaavat takaisin kasvien käyttöön.  

Otamme lantaa vastaan vain niiltä talleilta, jotka ovat tehneet kanssamme vastaanottosopimuksen. Lannan vastaanotto maksaa 10 euroa/tonni + alv 24 %. Kysy lisää: Tuula Pirhonen, puh. 050 337 9442.

Tilaa Metsäpirtin uutiskirje

Tilaa Metsäpirtin mullan uutiskirje ammattilaisille tai yksityisasiakkaille