Metsäpirtin multa

Metsäpirtin Nurmikkomullan ja Puutarhamullan valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen. Raaka-aineena käytämme jätevedestä erotettua biolietettä, joka jalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaaksi kompostimullaksi.

Pihalla ja puutarhassa biolietteen sisältämät ravinteet palaavat takaisin kasvillisuuden käyttövoimaksi. Kun käytät Metsäpirtin multaa, edistät kestävää kehitystä ja ympäristön tasapainoa.​

Isännöitsijätilaisuuden ja Vihertekin arvonnan voittajat

Isännöitsijätilaisuudessa leffaliput voittivat Timo Ala-Heikkilä, Päivi Kiviniemi ja Liisa Sunila. Vihertek näyttelyssä leffaliput voittivat Janina Junttila, Jorma Malila ja Nella Saarvo. Onnea voittajille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

Asiakastyytyväisyyskysely 

Jos olet ostanut Metsäpirtin multaa viimeisen vuoden aikana, voit osallistua asiakaskyselyymme ja kertoa omat kokemuksesi mullastamme. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme kolme 12 m3:n multakuormaa. Kyselyyn pääsee klikkaamalla vieressä olevaa linkkiä Asiakaskysely

Metsäpirtin noutomyynnin lastauspäivystys on lopetettu tältä vuodelta

Ämmässuon mullan noutomyynti peräkärryihin ja kuorma-autoihin

loppuu 30.9.2015

Ämmässuon Sortti-aseman mullan myynti peräkärryihin lopetetaan 30.9. Multakasa myydään loppuun, joten yksittäisiä kuormia voi olla tämänkin jälkeen saatavilla. Myyntipiste on avoinna arkisin klo 7–21.

Ämmässuontie 8:ssa sijaitseva kuorma-autojen noutopiste suljetaan kokonaan tältä kesältä 30.9.2015.