Metsäpirtin multa

Multatuotteet

Metsäpirtin Nurmikkomullan ja Puutarhamullan valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen. Raaka-aineina käytämme jätevedestä erotettua biolietettä ja hevosten kuivikelantaa, jotka jalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaiksi kompostimulliksi.

Pihalla ja puutarhassa biolietteen ja hevosenlannan sisältämät ravinteet palaavat takaisin kasvillisuuden käyttövoimaksi. Kun käytät Metsäpirtin multaa, edistät kestävää kehitystä ja ympäristön tasapainoa.​ Tuotteemme eivät sisällä keinolannoitteita.

Asiakaskyselyn arvonnan voittajat

Asiakastyytyväisyyskyselymme arvonnassa multakuorman voittivat Sirkka Tolonen, Markku Vänttinenn ja Asfalttikukka Oy. Elokuvalippupaketin voittivat Pia Vannerström, Pertti Tapola, Pekka Roos, Seija Ahola ja Reinhardt Wagner. Onnea voittaneille ja kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille.

Syysale 10 %:n alennus mullan hinnasta

Saat 10 % alennusta mullan hinnasta kun tilaat täyden 36 m3:n kasettikuorman tai täyden 18 m3:n nuppikuorman. Tarjous koskee myös määräalennustilauksia. Tarjoushinta koskee 18.9.2017 alkaen tehtyjä tilauksia. Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun. Tarjouksen ulkopuolelle jäävät toimitusmyynnin pienet nuppikuormat (8-17 m3) sekä noutomyynti.

Muutos Metsäpirtin kompostointikentän noutomyynnin aukioloaikoihin

Metsäpirtin kompostointikentän (Kilpilahdentie 241 Kulloo), aukioloa supistetaan talveksi. Noutopiste on  avoinna ma-pe klo 7.00-15.00. Lastauspalvelu on toiminnassa perjantaihin 3.11.2017 asti, tämän jälkeen kuormia lastataan tarpeen mukaan muiden töiden ohella.

Noutomyynti Sortti-asemilla lopetetaan talven ajaksi marraskuun loppuun mennessä

Sortti-asemien peräkärryjen noutopisteet, Kivikonlaita 5 Helsinki ja Ämmässuontie 8 Espoo, ovat auki ma-pe klo 7.00-21.00. Sortti-asemilla myydään Metsäpirtin Biomultaa. Lastauspalvelua ei ole järjestetty, vaan asiakas lapioi itse kuormansa. 

Kuorma-autojen noutopiste, Ämmässuontie 8 Espoo, on avoinna ma-pe klo 7.00-11.00 ja klo 11.30-16.30. Myynnissä on Metsäpirtin Infra- ja Biomultaa.

Uusia multatuotteita ammattilaiskäyttöön

Metsäpirtin Inframulta

Metsäpirtin Inframulta sisältää enemmän kivennäismaa-ainesta kuin perinteiset Metsäpirtin multatuotteet ja on siten helpommin käsiteltävää ja kantavuudeltaan hyvää ammattirakentamiseen. Inframulta soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi siirtonurmen kasvualustaksi kantavuutensa vuoksi sekä muuhun julkisen tilan viherrakentamiseen. Katso tuoteseloste täältä.

Metsäpirtin Biomulta

Metsäpirtin Biomulta valmistetaan myös kierrätysmateriaaleista ja se soveltuu viherrakennus ja puutarhakäyttöön. Biomulta sisältää biojätekompostia, viherjätekompostia ja turvetta. Biomulta ei sisällä lainkaan puhdistamolietettä.  Katso tuoteseloste täältä.

Metsäpirtin Biomullan hinta on muuttunut, uuden hinnan löydät täältä.

Kompostituotteet maatalouteen

HSY valmistaa sekä tuore- että maanparannuskomposteja kompostoimalla puhdistamolietettä, kuitulietettä/biolietettä ja turvetta kompostointikentällään Sipoossa. Kompostien käyttö vähentää ympäristön kuormitusta ja säästää viljelijän kustannuksia. Kompostit ovat tarkoitettuja ainoastaan peltokäyttöön maataloudessa. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

Hevosenlannan ravinteet talteen - kiertotaloutta parhaimmillaan

Otamme vastaan hevostallien kuivikelantaa kompostointikentällämme Kulloossa. Käytämme kuivikelantaa yhtenä raaka-aineena multatuotannossamme. Näin kuivikelannan sisältämät arvokkaat ravinteet palaavat takaisin kasvien käyttöön.  

Otamme lantaa vastaan vain niiltä talleilta, jotka ovat tehneet kanssamme vastaanottosopimuksen. Lannan vastaanotto maksaa 10 euroa/tonni + alv 24 %. Kysy lisää: Tuula Pirhonen, puh. 050 337 9442.


 

Tilaa Metsäpirtin uutiskirje

Tilaa Metsäpirtin mullan uutiskirje ammattilaisille tai yksityisasiakkaille