Metsäpirtin multa

Metsäpirtin Nurmikkomullan ja Puutarhamullan valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen. Raaka-aineina käytämme jätevedestä erotettua biolietettä ja hevosten kuivikelantaa, jotka jalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaiksi kompostimulliksi.

Pihalla ja puutarhassa biolietteen ja hevosenlannan sisältämät ravinteet palaavat takaisin kasvillisuuden käyttövoimaksi. Kun käytät Metsäpirtin multaa, edistät kestävää kehitystä ja ympäristön tasapainoa.​ Tuotteemme eivät sisällä keinolannoitteita.

OmaPiha -messut

Metsäpirtin multa kiinnosti messukävijöitä jälleen runsain mitoin. Edullisia multatilauksia tehtiin lähes viime vuotinen määrä. Multakuormien ja puutarhakirjojen arvontaan osallistuneita oli myös paljon.

Messuarvontojen voittajat

Multakuorman voittivat: Reijo Huuhtanen Helsingistä, Miia Kantomaa Sipoosta, Sirkku Dölle Espoosta ja Elina Sarmala Rajamäeltä. Puutarhakirjan voittivat: Outi Linnanterä Helsingistä, Jorma W. Liikamaa Espoosta, Terttu Tikkunen Vantaalta ja Johanna Lahti Helsingistä. Kiitämme kaikkia arvontaan osallistuneita ja onnittelemme arvonnassa voittaneita.

Uusi noutopiste peräkärryille Kivikkoon

Helsingin Kivikon Sortti-asemalla avataan uusi noutopiste peräkärrynoutoja varten 18.4.2016. Katso kaikkien noutopisteiden osoitteet ja aukioloajat täältä.

Hevosenlannan ravinteet talteen - kiertotaloutta parhaimmillaan

Otamme vastaan hevostallien kuivikelantaa kompostointikentällämme Kulloossa. Käytämme kuivikelantaa yhtenä raaka-aineena multatuotannossamme. Näin kuivikelannan sisältämät arvokkaat ravinteet palaavat takaisin kasvien käyttöön.  

Otamme lantaa vastaan vain niiltä talleilta, jotka ovat tehneet kanssamme vastaanottosopimuksen. Lannan vastaanotto maksaa 10 euroa/tonni + alv 24 %. Kysy lisää: Tuula Pirhonen, puh. 050 337 9442.

Metsäpirtin multa sai ruusuja asiakaspalautekyselyssä -tiedote 18.2.2016