Metsäpirtin multa

Multatuotteet

Metsäpirtin Nurmikkomullan ja Puutarhamullan valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen. Raaka-aineina käytämme jätevedestä erotettua biolietettä ja hevosten kuivikelantaa, jotka jalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaiksi kompostimulliksi.

Pihalla ja puutarhassa biolietteen ja hevosenlannan sisältämät ravinteet palaavat takaisin kasvillisuuden käyttövoimaksi. Kun käytät Metsäpirtin multaa, edistät kestävää kehitystä ja ympäristön tasapainoa.​ Tuotteemme eivät sisällä keinolannoitteita.

Syysale 10 %:n alennus mullan hinnasta

Saat 10 % alennusta mullan hinnasta kun tilaat täyden 36 m3:n kasettikuorman tai täyden 18 m3:n nuppikuorman. Tarjous koskee myös määräalennustilauksia. Tarjoushinta koskee 18.9.2017 alkaen tehtyjä tilauksia. Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun. Tarjouksen ulkopuolelle jäävät toimitusmyynnin pienet nuppikuormat (8-17 m3) sekä noutomyynti.

Tule Omakoti messuille Vantaalle 27.-29.10.2017

Olemme mukana Vantaan Myyrmäki-hallissa järjestettävillä Omakoti messuilla. Tule vierailemaan osastollamme ja osallistu multakuorman arvontaan, voit voittaa 12 m3:n multakuorman. Yhteensä arvomme kolme kuormaa. Voittokuorman voimme toimittaa halutessasi vasta ensi keväänä. 

Noutomyyntipisteiden aukioloajat syksyllä 2017

Viikintie 35 Helsinki, avoinna ma-pe klo 9.00-17.00. Myynnissä on Metsäpirtin Nurmikko- ja Puutarhamultaa. Pisteessä on järjestetty peräkärryjen lastauspalvelu. Myyntipiste suljetaan 29.9.2017.

Metsäpirtin kompostointikenttä Kilpilahdentie 241 Kulloo, on avoinna ma-pe klo 7.00-17.00. Myynnissä on Metsäpirtin Nurmikko- ja Puutarhamultaa ja kentällä on järjestetty peräkärryjen lastauspalvelu. Kilpilahdentieltä voi noutaa myös kuorma-autoilla.

Sortti-asemien peräkärryjen noutopisteet, Kivikonlaita 5 Helsinki ja Ämmässuontie 8 Espoo, ovat auki ma-pe klo 7.00-21.00. Sortti-asemilla myydään Metsäpirtin Biomultaa. Lastauspalvelua ei ole järjestetty, vaan asiakas lapioi itse kuormansa. 

Kuorma-autojen noutopiste, Ämmässuontie 8 Espoo, on avoinna ma-pe klo 7.00-11.00 ja klo 11.30-16.30. Myynnissä on Metsäpirtin Infra- ja Biomultaa.

Uusia multatuotteita ammattilaiskäyttöön

Metsäpirtin Inframulta

Metsäpirtin Inframulta sisältää enemmän kivennäismaa-ainesta kuin perinteiset Metsäpirtin multatuotteet ja on siten helpommin käsiteltävää ja kantavuudeltaan hyvää ammattirakentamiseen. Inframulta soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi siirtonurmen kasvualustaksi kantavuutensa vuoksi sekä muuhun julkisen tilan viherrakentamiseen. Katso tuoteseloste täältä.

Metsäpirtin Biomulta

Metsäpirtin Biomulta valmistetaan myös kierrätysmateriaaleista ja se soveltuu viherrakennus ja puutarhakäyttöön. Biomulta sisältää biojätekompostia, viherjätekompostia ja turvetta. Biomulta ei sisällä lainkaan puhdistamolietettä.  Katso tuoteseloste täältä.

Metsäpirtin Biomullan hinta on muuttunut, uuden hinnan löydät täältä.

Kompostituotteet maatalouteen

HSY valmistaa sekä tuore- että maanparannuskomposteja kompostoimalla puhdistamolietettä, kuitulietettä/biolietettä ja turvetta kompostointikentällään Sipoossa. Kompostien käyttö vähentää ympäristön kuormitusta ja säästää viljelijän kustannuksia. Kompostit ovat tarkoitettuja ainoastaan peltokäyttöön maataloudessa. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

Hevosenlannan ravinteet talteen - kiertotaloutta parhaimmillaan

Otamme vastaan hevostallien kuivikelantaa kompostointikentällämme Kulloossa. Käytämme kuivikelantaa yhtenä raaka-aineena multatuotannossamme. Näin kuivikelannan sisältämät arvokkaat ravinteet palaavat takaisin kasvien käyttöön.  

Otamme lantaa vastaan vain niiltä talleilta, jotka ovat tehneet kanssamme vastaanottosopimuksen. Lannan vastaanotto maksaa 10 euroa/tonni + alv 24 %. Kysy lisää: Tuula Pirhonen, puh. 050 337 9442.


 

Tilaa Metsäpirtin uutiskirje

Tilaa Metsäpirtin mullan uutiskirje ammattilaisille tai yksityisasiakkaille