Yritysten ja yhteisöjen jätehuolto

Jäte- ja kuorma-auto Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksessa.

 

1.1.2020 voimaan astunut jätelaki toi muutoksia yrityksille tarjottaviin palveluihin. Yrityksen, jolla ei ole HSY:n kanssa voimassa olevaa TSV-sopimusta ja joka ennakoi tarvitsevansa jätteiden vastaanottopalvelua vuosittain yli 2000 eurolla (ALV 0 %), on käytettävä Materiaalitori.fi -tietoalustaa ennen sopimuksen tekemistä HSY:n kanssa. 

Vuoden 2021 alusta lähtien Materiaalitorin käyttövelvoite laajeni koskemaan myös julkisia hankintayksiköitä (kunnat, kaupungit, kuntayhtymät yms.).

Oletko epävarma, onko yritykselläsi sopimus HSY:n kanssa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Jätteiden keräys- ja kuljetuspalvelut yrityksille ja yhteisöille

Vastaamme jätelain nojalla kuntien hallinto- ja palvelutoiminnan yhdyskuntajätteestä sekä liikehuoneistojen yhdyskuntajätteestä silloin, kun jätehuolto on yhteinen asuinkiinteistön kanssa (esim. kivijalkamyymälät, putkikeräysjärjestelmä.) Lisäksi voimme tarjota jätteiden keräys- ja kuljetuspalveluita yrityksille, jotka ovat tehneet TSV-sopimuksen HSY:n kanssa tai tehneet HSY:lle TSV-pyynnön Materiaalitori.fi -alustan kautta.

Tilaa jätteenkuljetuspalvelu tai tee muutoksia  

Kaikki jätepalvelun muutokset ja tilaukset eivät vielä onnistu verkon kautta; näissä ja muissa kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme.