Suomi.fi-asiointi HSY:ssä

Sähköisissä palveluissamme asioit luotettavasti Suomi.fi-tunnistautumisen avulla.

Olemme ottaneet käyttöön HSY:n asiointipalveluissa Suomi.fi-tunnistautumisen. Digi- ja väestötietoviraston Suomi.fi-valtuudet tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkaille vahvan tunnistautumisen ja mahdollisuuden hoitaa asioita asunto-osakeyhtiön, yhteisön tai yrityksen puolesta. Lue tarkempia tietoja Suomi.fi-tunnistautumisesta Digi- ja väestötietoviraston sivulta, johon pääset linkkiosiosta.

Henkilöasiakkaat

Tunnistaudu asiointipalveluihin aina henkilökohtaisella tunnistusvälineellä, kuten pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumispalvelun käyttöönotto ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Yrityksen puolesta asiointi

Valtuudet-palvelu tarkistaa reaaliaikaisesti voiko yrityksen edustusoikeudellinen henkilö hoitaa asioita verkkopalvelussa asunto-osakeyhtiön, yhteisön tai yrityksen puolesta tai onko asiointiin olemassa Suomi.fi-valtuuksissa annettu sähköinen valtuus.

Yritysten puolesta asiointia varten yritysten edustusoikeudelliset henkilöt hallinnoivat asiointivaltuuksia Suomi.fi-valtuudet -palvelussa.

HSY:n asiointipalveluissa käytettävät valtuudet:

Kiinteistönhoitoon liittyvien palvelutietojen ylläpito
Tällä valtuudella valtuutettu voi muuttaa valtuuttajan puolesta kiinteistön hoito- ja ylläpitopalvelujen tietoja palvelukohtaisten rajausten mukaisesti.

Kiinteistönhoitoon liittyvien sopimusten ja palvelutilausten tekeminen
Tällä valtuudella valtuutettu voi valtuuttajan puolesta tehdä kiinteistön hoito-, jätehuolto-, vesihuolto- ja ylläpitopalveluihin ja energiaan liittyviä sopimuksia ja palvelutilauksia sekä muuttaa ja päättää olemassa olevia sopimuksia.

Kiinteistönhoitoon liittyvien tietojen katselu
Tällä valtuudella valtuutettu voi katsella valtuuttajan puolesta kiinteistön hoito- ja ylläpitopalveluihin liittyviä tietoja kustannuksineen (esim. energia-, vesi- ja jätetiedot).

Tarkemmat tiedot eri palveluissamme käytettävistä valtuuksista löydät palveluiden omilta sivuilta.