Ilmastoinfo ja Save Pond Hockey esittävät The Feel Good Challenge

Kevät on uusiutumisen ja uuden elämään aikaa: ilmastoystävällisen elämän alkuun pääsee hyvän mielen haastekampanja The Feel Good Challengen avulla. 

The Feel Good Challenge 1.jpg

The Feel Good Challenge on 30 päivän haaste, jossa jokaiselle päivälle tarjotaan uusi ilmastoystävällinen teko. Haasteet liittyvät ruokailuun, asumiseen, liikkumiseen sekä kuluttamiseen. Pienien yksittäisten tekojen merkitys kasvaa ja vaikuttavuus paranee kun niistä tulee päivittäisiä rutiineja - ja mitä useammat tekevät niitä. Ilmastoystävällisten valintojen tekeminen ei ole vaikeaa, päinvastoin. Tekemällä hyviä tekoja, saat hyvän mielen ja voit paremmin.

- Teemme tämän, vaikka pipolätkäkausi on ohi, sillä ilmastonmuutos on ympärivuotinen asia ja haluamme edelleen innostaa ihmisiä tekemään muutoksia ja ryhtymään toimiin. Meidän kaikkien on tehtävä enemmän, ja mielestämme tämä haaste on helppo ja hauska tapa vaikuttaa!, sanoo Steve Baynes Save Pond Hockeysta. Steve jatkaa: Tämän haasteen avulla ihmiset voivat tehdä pieniä ja helppoja, mutta konkreettisia muutoksia henkilökohtaisessa elämässään, ja kun moni tekee niitä, on sillä iso vaikutus! Toivottavasti ihmiset innostuvat tehdessään ilmastoystävällisiä tekoja niin että nämä muutokset jäävät osaksi arkea.

-  Save Pond Hockey esitti Ilmastoinfolle yhteistyötoiveen: Tehdään yhdessä kampanja jossa innostetaan ihmisiä liikkumaan ja tekemään ilmastoystävällisiä valintoja. Usein ajatellaan että ilmastoteot ovat vain luopumista kaikesta kivasta, mutta näin ei tietenkään ole, kertoo Ilmastoinfon tiiminvetäjä Mira Soini.  

The Feel Good Challenge päivittäiset haasteet löytyvät Instagramista @Ilmastoinfo ja @TheFeelGoodChallenge -tileillä.

-  Toivottavasti ihmiset osallistuvat tähän kuukauden haasteeseen, tekevät sitä yhdessä hyvillä mielin ja haastavat toisia mukaan! Voi myös kisailla kuka on tehnyt eniten haasteita kuukauden aikana, innostaa Steve Baynes.


Yhteystiedot:

Ilmastoinfo: Mira Soini
mira.soini @ hsy.fi
040 5036220

Save Pond Hockey: Steve Baynes
steve @ savepondhockey.org
044 2318886

Aihe: Ilmastoystävällinen arki
Kaupunki: Espoo; Helsinki; Kauniainen; Kirkkonummi; Vantaa
Kohderyhmä: Asukkaat