Vedenjakelussa häiriöitä Itä-Vantaalla / Disturbances in the water distribution in Eastern Vantaa

Putkirikko Vantaan Kuninkaalassa


Vedenjakelussa on häiriöitä Itä-Vantaalla . Vantaan Heidehofintiellä on tapahtunut iltayöllä 18.11. iso putkirikko, joka vaikuttaa Itä-Vantaan vedenjakeluun. Tämän johdosta mm. Kuninkaalassa ja Kuusikossa esiintyy vedenjakelun katkoksia sekä paineenvaihtelua.

Häiriöstä johtuen vesijohtojen seinämistä voi irrota sakkaa veden virtaussuuntien muutosten ja paineenvaihtelujen vuoksi Kuninkaalan alueella ja alueen ympäristössä. Vesi voi olla sameaa tai ruskeaa. Jos vesi on ruskeaa tai sameaa, juoksuta vettä kaikista hanoista, kunnes se on kirkasta. Jos vesi ei kirkastu 10 minuutin juoksutuksella, pyydämme ilmoittamaan asiasta HSY:n vesihuollon vikapäivystykseen puh. 09 1561 3000.

Päivitämme tilannetta uusien tietojen saapuessa.

Pahoittelemme häiriötä.

Pipe breakage in Kuninkaala in Vantaa

Disturbances in the water distribution in Eastern Vantaa.

During the evening of 18.11. there was a pipe breakage in Heidehofintie in Vantaa. The pipe breakage affects water distribution in parts of Eastern Vantaa.

The pipe breakage may cause the water to cut off and the pressure to fluctuate.
Because of the pipe breakage, sediment may loosen from the pipeline walls due to changes in the flow direction and pressure fluctuation. If the water is brown or murky, let the water run from all taps until it is clear. If the water doesn't clear by letting it run for 10 minutes, we kindly ask you to inform HSY about the situation by calling our technical emergency number 09 1561 3000.

We are sorry for the inconvenience.


Aihe: Kodin vesiasiat; Asiakaspalvelu
Kaupunki: Vantaa
Kohderyhmä: Asukkaat; Isännöitsijät