HSY:n joulutervehdys tasavallan presidentin perheelle: kodin lajittelupakkaus

HSY kiittää presidenttiä ympäristöasioiden nostamisesta keskusteluun ja on tällä viikolla toimittanut tasavallan presidentin Sauli Niinistön perheelle joulutervehdyksen. Joulutervehdys sisältää HSY:n lajittelukassin, biojätepusseja, kankaisen hedelmäpussin, Waste Trainer -lahjakortin ja Puuhakirjan perheen pienimmälle. Joulupaketti auttaa jätteiden lajittelussa ja vähentämisessä. 

- Me HSY:ssä jatkamme edelleen työtämme jätteiden määrän vähentämiseksi ja lajittelun lisäämiseksi, kertoo ryhmäpäällikkö Sari Kemppainen viestintä- ja neuvontayksiköstä. 

Vuosi 2018 on ollut ympäristön ja ilmaston vuosi. HSY edistää kiertotaloutta monin eri keinoin. Tavoitteenamme on nostaa oman toiminta-alueemme – pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen – kotitalouksien jätteiden kierrätysaste 60 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä. 

- Kierrätystavoite on valtakunnallista tavoitetta kunnianhimoisempi ja sen saavuttamiseksi tarvitsemme asukkaiden apua. Presidentti Niinistön esimerkillä on suuri vaikutus asukkaisiin ja että hänen esimerkkinsä herättää niitäkin asukkaita, jotka eivät vielä ole tarttuneet toimeen, Kemppainen uskoo.

HSY tarjoaa asukkaille tietoa ja ratkaisuja kodin jätteiden lajitteluun. 
Toivotamme kaikille oikein hyvää joulua!


Aihe: Asiakaspalvelu; Ilmastoystävällinen arki; Lajittelu ja kierrätys; Ympäristövastuu
Kaupunki: Espoo; Helsinki; Kauniainen; Kirkkonummi; Vantaa
Kohderyhmä: Asiantuntijat; Asukkaat; Isännöitsijät; Opettajat; Yritykset ja yhteisöt