Kevät on täällä - HSY:n kierrätysmullan noutopisteet aukeavat

metsapirtin_multa_multa_nurmi_1200_630_px.jpg​Metsäpirtin kompostimultien valmistus perustuu kierrätysmateriaalien hyötykäyttöön. Multien raaka-aineina käytämme jätevedestä erotettua biolietettä, hevosten kuivikelantaa sekä bio- ja viherjätteitä. Tukiaineina käytämme turvetta ja hiekkaa. Multa ei sisällä keinolannoitteita.

HSY:n multatuotteita voi käyttää viherrakenteissa ja puutarhassa.​ Tuotteemme ovat Elintarviketurvallisuusvirastoon (Evira) rekisteröityjä kasvualustoja. Ne täyttävät laatuvaatimukset myös kasvimaakäytössä. Metsäpirtin multaa voi tilata kotipihalleen Etelä-Suomen alueella tai noutaa mullan myyntipisteistä. 

Myynnissä olevat multalaadut vaihtelevat eri noutopisteissä, jotka aukeavat huhtikuun puolivälissä. Multaa voi noutaa peräkärryllä Helsingin Viikistä ja Kivikon Sortti-asemalta, Sipoosta Kulloon Metsäpirtin kompostointikentältä sekä Espoon Ämmässuon Sortti-asemalta. Kuorma-autolla multaa voi noutaa Kulloon Metsäpirtin kompostointikentältä ja Espoon Ämmässuon kuorma-autojen noutopisteestä. 

  • 10.4. aukeavat noutopisteet: Viikki, Kulloo
  • 18.4. aukeavat noutopisteet: Kivikko ja Ämmässuo 

Lisätietoa: www.hsy.fi/metsap​irtinmulta

Aihe: Kodin vesiasiat; Lajittelu ja kierrätys; Asiakaspalvelu
Kaupunki: Espoo; Helsinki; Kauniainen; Kirkkonummi; Vantaa
Kohderyhmä: Asukkaat; Isännöitsijät; Yritykset ja yhteisöt