HSY on valinnut Net Groupin toimittaman Synerallin uudeksi laskutus- ja asiakastietojärjestelmäkseen

​Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY keskittää laskutuksen, asiakaspalvelun ja myynnin keskeiset toiminnot uuteen laskutus- ja asiakastietojärjestelmään. Järjestelmäratkaisukseen HSY on valinnut Net Groupin toimittaman Synerallin.

- Järjestelmähankkeen tavoitteena on tehostaa HSY:n prosesseja. Paremman kustannustehokkuuden ohella haluamme myös nopeuttaa asiakaspalveluamme ja parantaa sen laatua. Synerall-järjestelmän nopeus, joustavuus ja pitkälle viety prosessien automatisointi mahdollistavat tämän. Uusi järjestelmä tukee myös HSY:lle tärkeää prosessien digitalisointia, HSY:n talousjohtaja Pekka Hänninen kertoo.

- Muutokset toimintaympäristössä tapahtuvat nopeasti ja liiketoimintamallien tulee seurata mukana. Asiakaskokemuksen nostaminen uudelle tasolle on tärkeä alue kaikille ympäristö- ja yhdyskuntapalveluja tarjoaville toimijoille. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä HSY:n kanssa. Autamme HSY:tä kehittämään palveluita ja tehostamaan myynnin, markkinoinnin  ja laskutuksen toimintoja, toteaa Priit Kongo, Net Group Nordic Oy:n toimitusjohtaja.

Net Group on Viron johtava ohjelmistoalan yritys, joka on toiminut Suomessa jo kolme vuotta. Yrityksen palveluihin kuuluvat ohjelmistoratkaisut energia-, ympäristö- ja yhdyskuntapalvelualan yhtiöille, eKauppa-ratkaisut, palveluväyliin liittyvät ratkaisut sekä järjestelmäintegraatiot.

Aihe: Asiakaspalvelu
Kaupunki: Espoo; Helsinki; Kauniainen; Kirkkonummi; Vantaa
Kohderyhmä: Asiantuntijat; Asukkaat; Isännöitsijät; Opettajat; Yritykset ja yhteisöt