Putkiasentaja

Haemme vesihuollon verkko-osastolle Hosantielle Vantaalle

Putkiasentajaa


Oletko teknisesti suuntautunut vesihuoltoalan ammattilainen? Ovatko vesi- ja viemärijohdot sinulle tuttuja? Hallitsetko kunnallisten vesihuoltoverkostojen kunnossapito-, korjaus- ja liitostöiden asennustehtävät? Tule meille huolehtimaan seudullisesta vesihuollosta!

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston kunnossapidosta, saneerauksesta ja rakentamisesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Työssäsi pääset osallistumaan seudullisen vesihuollon turvaamiseen ja kehittämiseen Helsingin seudulla. Osallistut vesihuoltoverkostojen töihin putkiasentajana. Lisäksi tehtäviin kuuluu ajoittain toistuva varallaolo velvoite. 

Odotamme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, työkokemusta vesihuoltoverkostoihin liittyvistä tehtävistä, maanrakennusalan tuntemusta, IT-valmiuksia ja BC-ajokorttia. Katsomme eduksi hitsaustaidon (kaasu ja sähkö). Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.
 
Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Toimipiste on aloittaessa Hosantiellä Vantaalla ja toimialueena on Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa. 

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Jari Kallio, puh. 09 1561 3653, jari.kallio(at)hsy.fi.
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.6.2019.