Ilmansuojeluasiantuntija

Oletko ilmansuojeluun perehtynyt ympäristöalan ammattilainen?

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Pasilaan

ilmansuojeluasiantuntijaa

edistämään ilmansuojelua pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät ilmansuojelun parissa sekä asiantuntevan organisaation tuen ja innovatiivisen työyhteisön.

Ilmansuojeluasiantuntijana vastaat ilmansuojelun edistämisestä kaupunkisuunnittelussa ja päätöksenteossa sekä osallistut hankevalmisteluun, tutkimusyhteistyöhön, ilmanlaatuviestintään ja raportointiin. Työ on verkostoyhteistyötä sidosryhmien kanssa. Tarkennamme tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja usean vuoden kokemus ilmansuojelun asiantuntijatehtävistä. Katsomme eduksi kokemuksen kunnallisista tehtävistä ja sujuvan englannin kielen taidon. Pidämme tärkeänä, että osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja olet aloitteellinen, joustava sekä yhteistyökykyinen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan, tehtävien vaativuuteen pohjautuvan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat ilmansuojeluasiantuntija Maria Myllynen, puh. 044 564 3748, maria.myllynen(at)hsy.fi, ja yksikön päällikkö Tarja Koskentalo, puh. 045 657 7719, tarja.koskentalo(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi to 2.3.2017 klo 15.00 mennessä.

Hae tätä tehtävää