Suunnittelija

​Haemme joukkoomme HSY:n jätehuollon Ilmalan toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen

suunnittelijaa


Tehtäviisi kuuluu kuljetuspalveluyksikön monipuolisia suunnittelu- ja kehittämistehtäviä. Vastaat erilaisista projekteista, kuten monilokero-hankkeesta, edistät IT-järjestelmän muutoksia sekä kehität hinnastoa ja sen rakennetta. Lisäksi raportoit ja tilastoit säännöllisesti operatiivista toimintaa, seuraat ja raportoit taloutta sekä kehität ja siirrät raportteja esimerkiksi QlickView-järjestelmään. Teet tiivistä yhteistyötä HSY:n jätehuollon asiakkaiden, HSY:n sisäisten sidosryhmien sekä urakoitsijoiden kanssa.

Äitiyslomansijaisuuden kesto on 14.1.2019–31.12.2019. Aloitus tehtävässä voidaan sopia myös myöhempään ajankohtaan.

Sinulla on kokemusta jätehuollosta, projektien johtamisesta ja talouden raportoinnista.

Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, erinomaista Microsoft Office-ohjelmien käyttötaitoa, kehittämishalukkuutta, valmiutta rutiineihin sekä taitoa kokonaisuuksien hallintaan yksityiskohtia unohtamatta. Arvostamme tehtävässä oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta sekä yhteistyötaitoja.

Arvostamme kokemusta talouden tunnusluvuista, ennusteista ja analyyseistä, QlickView-järjestelmän käytöstä ja sen käyttöliittymien luomisesta sekä SAP BO -ohjelmiston käytöstä. Sinulla on vähintään AMK-tutkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Juho Nuutinen, juho.nuutinen@hsy.fi, puh. 045 657 9310.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.12.2018 klo 15.00 mennessä.

Hae tehtävää