Putkiasentaja

Haemme vesihuollon verkko-osastolle Espoon Mikkelään tai Helsingin Ilmalaan

putkiasentajia 

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka. Huomioimme myös kesätyöhakijat.

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston kunnossapidosta, saneerauksesta ja rakentamisesta. Lisäksi teemme lähes 2000 tonttiliitosta vuosittain sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Tilaustyöyksikössä huolehdit työparisi kanssa uusien kiinteistöjen liittämisestä HSY:n verkostoon, osallistut tonttijohtojen muutostöihin ja muihin verkostotöihin sekä vaihdat kiinteistöjen vesimittareita. Työaikasi on klo 07:00–15:15.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja hyviä IT-valmiuksia. Aikaisempi palveluksesi kunnallisessa vesihuoltolaitoksessa ja BC-ajokortti on eduksi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa vastaava piirimestari Saara Noponen puh. 09 1561 3864. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Hae tehtävää