Projekti-insinööri

Etsimme kaukokäyttöyksikköön  

sähköalan projekti-insinööriä

HSY:n vesihuollon jätevedenpuhdistusosasto huolehtii HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Lisäksi osasto hallinnoi alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehtii teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta. Jätevedestä eroteltu liete jatkojalostetaan mullaksi ja maanparannusaineeksi osaston omana toimintana Sipoon Metsäpirtissä.  

 

Tehtäviisi kuuluu kaukokäyttökohteiden SIA-kunnossapito sekä uudis- ja saneeraushankkeisiin osallistuminen. Toimit viranomaisten edellyttämänä sähkölaitteiden käytön johtajana sekä sähkötöiden johtajana. Tehtäväsi painottuu kaukokäyttökohteiden toiminnan turvaamiseen.  

 

Tehtävien hyvä suorittaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa. 

Sinulla tulee olla sähköpätevyys 1. Arvostamme kunnossapitojärjestelmien tuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.  

 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun ja sekä lounas- ja virikesetelit. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Juha Järvenpää (puh. 09 1561 3711) ja yksikön päällikkö Petteri Jokinen (puh. 09 1561 3709).  


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.1.2019 klo 15 mennessä. 

 

Hae tehtävää