Jätehuoltoasiamies, lietekuljetukset

Haemme joukkoomme jätehuollon toimialalle Pasilaan

LIETEKULJETUKSIIN JÄTEHUOLTOASIAMIESTÄ


Tehtäviisi kuuluvat HSY:n alueen lietekuljetusten järjestely, sujuvuuden varmistaminen ja asiakaspalvelu sekä urakoitsijavalvonta. Työ sisältää kuljettajien HSY:n logistiikkajärjestelmään tekemien selvitystehtävien ratkaisua, tarvittaessa kiinteistöillä tehtäviä katselmuksia ja sopimuksen sisällön tarkistuksia sekä yhteydenpitoa ja yhteistyötä jätehuollon asiakkaiden, urakoitsijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa, vakituisen työsuhteen, viihtyisän työpaikan ja monipuoliset työtehtävät. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sinulla on vähintään toisen asteen koulutus, aikaisempaa kokemusta sako- ja umpikaivolietekuljetuksista, pienkiinteistöjen harmaavesijärjestelmistä ja asiakaspalvelusta. Edellytämme hyvää suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa ja kykyä omaksua uusien ICT-sovellusten käyttö. Työ sisältää liikkumista autolla HSY-alueella, joten edellytämme vähintään B-ajokorttia. Oma auto ei ole välttämätön.

Eduksi katsomme kokemuksen kiinteistöjen jätehuollosta sekä pääkaupunkiseudun tuntemuksen. Arvostamme tehtävässä oma-aloitteisuutta, joustavuutta, reipasta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle 2.2, jossa tehtäväkohtainen peruspalkka on 2199,24€/kk. Valitun henkilön työkokemuksesta riippuen palkkaan lisätään kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen ammattialalisä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Salo, tero.salo(at)hsy.fi, puh. 09 1561 2585.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 12.5.2017 klo 15.00 mennessä.

Hae tätä tehtävää