Jätehuoltoasiamies

Haemme joukkoomme HSY:n jätehuollon Pasilan toimipisteeseen

jätehuoltoasiamiestä

Tehtäviin kuuluu HSY:n alueen jätekuljetusten sujuvuuden varmistaminen ja urakoitsijavalvonta. Työ sisältää jätekuljettajien HSY:n logistiikkajärjestelmään tekemien selvitystehtävien ratkaisua, kiinteistöillä tehtäviä katselmuksia ja sopimuksen sisällön tarkistuksia sekä runsaasti yhteydenpitoa ja yhteistyötä HSY jätehuollon asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Sinulla on vähintään toisen asteen koulutus, aikaisempaa kokemusta jätehuollosta ja asiakaspalvelusta sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Omaksut helposti uusien ict-sovellusten käytön. Työ sisältää runsaasti liikkumista autolla HSY-alueella, joten edellytämme vähintään B-ajokorttia. Katsomme sinulle eduksi kokemuksen sako- ja umpikaivolietekuljetuksista, pienkiinteistöjen harmaavesijärjestelmistä sekä pääkaupunkiseudun tuntemuksen. 

Arvostamme tehtävässä oma-aloitteisuutta, joustavuutta, reipasta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa, vakituisen työsuhteen, viihtyisän työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä.  Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Salo, tero.salo(at)hsy.fi, puh. 09 1561 2585

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2017 klo 15.00 mennessä.

Hae tätä tehtävää