Laitoshuoltaja

Haemme joukkoomme Helsinkiin, Viikinmäen jätevedenpuhdistuslaitokselle

Laitoshuoltajaa (vastaava) 


määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2019 saakka. Me jätevedenpuhdistuksessa puhdistamme kahdella puhdistamolla yli miljoonan asukkaan jätevedet pääkaupunkiseudulla ja teemme pitkäjänteistä työtä jätevedenpuhdistuksen kehittämiseksi.

Tehtäviisi kuuluvat toimipisteen toimistojen ja sosiaalitilojen sekä muiden aputilojen ylläpito- ja perussiivoukset. Vastaat myös, pyykkihuollon sujuvuudesta sekä tarvikehankinnoista. Varmistat sujuvan yhteistyön ulkopuolisen palvelun toimittajan työntekijöiden kanssa siivouksen osalta.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta laitoshuoltajantyöstä ja mahdollinen alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Purhonen kunnossapidon esimies,  jyrki.purhonen@hsy.fi,  0503408737 tai Riikka Korhonen kehittämisinsinööri riikka.korhonen@hsy.fi 050 5260814

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.3.2019 klo 15.00 mennessä.        

Hae tehtävää