Erityisasiantuntija

​Haemme jätehuollon toimialalle määräaikaiseen työsuhteeseen

erityisasiantuntijaa

 

kehittämään käsittelypalvelut -yksikön työturvallisuutta, laatua sekä ympäristöasioita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.

HSY:n jätehuollon käsittelypalvelut -yksikkö vastaa Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen sekä Seutulan käsittelykentän palveluista ja prosesseista. Erityisasiantuntijana vastaat näiden alueiden työturvallisuuden kehittämisestä, laadun varmistuksesta sekä ympäristöasioiden hoitamisesta ympäristöinsinöörin kanssa yhteistyössä. Yksikössä työskentelee noin 40 työntekijää sekä useita urakoitsijoita, joiden työturvallisuuden kehittäminen on osa tehtävääsi.

Odotamme, että sinulla on vähintään tekniikan alan (vesihuolto/jätehuolto/ympäristötekniikka) alempi korkeakoulututkinto, olet kiinnostunut HSY:n toiminnasta ja haluat toteuttaa työssäsi arvojamme. Työskentelet joustavasti ja oma-aloitteisesti ja olet motivoitunut kehittämään uusia toimintatapoja. Sinulla on työkokemusta ympäristö-, laatu- ja työturvallisuusasioiden kehittämisestä. Katsomme eduksi kokemuksen jätehuollon alasta, ymmärryksen työturvallisuusasioista ja hyvän englannin kielen taidon. Työpaikkasi on Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksessa Espoossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme HSY:n monipuoliset henkilöstöedut. Työ alkaa 15.8.2018 ja päättyy 31.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Tiila Korhonen, p. 050 307 2448, etunimi.sukunimi@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.6.2017 klo 15.00.

Hae tätä tehtävää