Kesätyöpaikat 2017

VKD2017_LOGO_RGB_TARRA_500x288.pngHSY:n kesätyöhaku on alkanut! Rekrytoimme vuosittain lähemmäs sata kesätyöntekijää. Kesätyöpaikkoja julkaistaan tällä verkkosivulla tammi-maaliskuussa. Huomaathan, että hakuaika useimpiin kesätyötehtäviimme on vain kahden viikon pituinen!

HSY on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjassa. Haluamme tarjota jokaiselle kesätyöntekijällemme hyvän kesätyökokemuksen.

Osallistumme myös Vastuullisin kesäduuni -kilpailuun, jossa palkitaan Suomen parhaat kesätyönantajat kolmessa kategoriassa: pienet, keskisuuret ja suuret työnantajat. Kilpailuun osallistuvia työnantajia arvioidaan muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella.

Vuoden 2015 kilpailussa kesätyöntekijöiden mielestä kesätyökokemuksen vahvinta antia olivat hyvä työilmapiiri sekä lämmin ja reilu työyhteisö.

Tutustu myös viime kesän kesätyöntekijöihimme!

*  *  *          *  *  *          *  *  *           *  *  *           *  *  *

 

Avoimet kesätyöpaikat

 

*********************************************************************************************

Haemme kesäksi viestintäryhmäämme 

viestintäharjoittelijaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua viestinnän ja neuvonnan tekemiseen monialaisessa organisaatiossamme. Viestintäharjoittelija avustaa tiedottamisessa eri viestintäkanaviin, kirjoittaa juttuja ja tekee muita hänelle sopivia viestintätehtäviä.

HSY:n viestintä- ja neuvontayksikkö jakautuu neuvonta- ja viestintäryhmään. Viestintäharjoittelija työskentelee 11 henkilön viestintäryhmässä, joka koordinoi kuntayhtymän sisäistä ja ulkoista viestintää. Viestintä muun muassa ylläpitää HSY:n verkkosivuja, intranetiä ja sosiaalisen median kanavia, huolehtii visuaalisesta ilmeestä sekä taitto- ja painopalveluista sekä hoitaa tiedottamista ja erilaisia viestintäprojekteja. Viestintä- ja neuvontayksikkö toimii suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa, ja yksikön toimintaa johtaa viestintäjohtaja.

Edellytämme, että opiskelet viestintää korkeakoulussa tai yliopistossa. Olet kiinnostunut HSY:n toiminnasta ja haluat toteuttaa työssä arvojamme. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja tuotat sujuvaa tekstiä. Osaat työskennellä joustavasti ja oma-aloitteisesti, ja sinulla on hyvät verkkoviestinnälliset valmiudet. Arvostamme myös ymmärrystä sosiaalisesta mediasta ja hyvää ruotsin kielen taitoa.

Harjoittelun ajankohta on 2.5.–31.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa, joka määräytyy opiskeluvaiheen ja HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat viestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahtala, puh. 09 1561 2421, ja vastaava tiedottaja Kati Mäki-Latikka, puh. 09 1561 2041, etunimi.sukunimi@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.2.2017 klo 15.00 mennessä.

Hae tätä tehtävää