Kotien jätteiden punnitustutkimus

Selvitämme pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen alueella syntyvän jätteen määrää. Tähän tarvitsemme apuanne. Tutkimukseen osallistumiseen riittää, kun punnitset jätteesi kahden viikon ajan huhti–toukokuussa 2019. Jätteet voi punnita samalla, kun vie ne jäteastiaan tai keräyspisteeseen. Tässä tutkimuksessa kotitaloutenne lajitteluaktiivisuudella ei ole merkitystä, ja toivomme, että punnituksen ajan lajittelette kuten tavallisesti.

Arvomme kaikkien tutkimukseen osallistuneiden kotitalouksien kesken 
20 kpl 100 euron S-ryhmän lahjakorttia.

Tervetuloa mukaan!

Tutkimukseen ilmoittautuminen on nyt päättynyt ja olemme lähettäneet punnitusohjeet ja vaa’at mukana oleville kotitalouksille. Mukaan tutkimukseen valittiin kaikki 500 ilmoittautunutta kotitaloutta. Kiitämme kaikkia kiinnostuneita kotitalouksia ja toivotamme mukavia punnitushetkiä!

Olemme lähettäneet kaikille ilmoittautumisen yhteydessä sähköisen raportoinnin valinneille linkin tulosten raportointia varten. Jos et ole saanut linkkiä kyselyyn sähköpostilla, otathan yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä

Lisätietoja tutkimuksesta saa projektityöntekijä Petra Pikkaraiselta (petra.pikkarainen(at)hsy.fi tai puh. 050 472 8650).