Lomakkeet

Täytä tarvitsemasi lomakkeet.

Ilmoita vesimittarin lukema sähköisellä lomakkeella.

Ilmoita laskun ja/tai mittariluennan vastaanottajan tai maksajatietojen muutoksesta sähköisellä lomakkeella.

Ilmoita kiinteistön omistajan vaihdoksesta sähköisellä lomakkeella.

Tiedot liittymistä varten  (liitoskohtalausunnon tilaus). Tallenna lomake ensin tyhjänä tietokoneellesi, avaa se tietokoneeltasi, täytä se, tallenna ja palauta HSY:n vesihuoltoon sähköpostin liitteenä tai postitse. 

Vesisammutuslaitteiston tekniset tiedot -lomake sprinklerilaitteiston liittämiseksi HSY:n vesijohtoverkostoon.

Vesisammutuslaitteiston teknisten tietojen päivitys -lomake. Lue lisää: HSY:n sprinkleriliittymien ehdot ja maksut muuttuvat

Tee työtilaus, esim. liitostyö. Tallenna lomake ensin tietokoneellesi ja palauta täytetty ja allekirjoitettu lomake HSY:n vesihuoltoon. Työn ajankohta tilataan erikseen puhelimitse 09 15611 / Työtilaus.

Tee sopimus yhteisistä putkista, jos haluat liittyä vesihuoltoverkostoon yhteisillä tonttojohdoilla toiden kiinteistön omistajan kanssa. Muokkaa word-dokumenttia tarpeidesi mukaan.

Tilaa kausivesi Helsingin alueella 31.3.2015 mennessä. Tallenna lomake tietokoneellesi ja palauta täytetty ja allekirjoitettu lomake HSY:n vesihuoltoon. 

Huom! Kausiveden tilauslomake on käytössä vain Helsingissä. Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueen kesä- ja kausivesitilaukset voit tehdä toistaiseksi entiseen tapaan ottamalla yhteyttä kaupunkikohtaisiin palveluihimme.
Kausiveteen liittyvät tiedustelut: vesihuollon asiakaspalvelu, puh. 09 1561 2110.

PDF-lomakkeiden tallennuksesta

Internetistä ilmaiseksi ladattavan Adobe Reader -ohjelman uusimmat versiot sisältävät tallennustoiminnon, jolla lomakkeille täytetyt tiedot voidaan tallentaa PDF-tiedostoon omalle tietokoneelle.

Mac-käyttäjät huom! Mac-käyttöjärjestelmien sisältämällä Preview-ohjelmalla täytettyjen lomakkeiden täytetyt kentät eivät näy oikein, kun lomake avataan Adobe Readerilla Windowsissa.

PDF-tiedostoformaatti on Adoben kehittämä, ja muut kuin Adoben ohjelmat eivät välttämättä käsittele täytettäviä lomakkeita oikealla tavalla. Mikäli käytät muuta kuin Adobe Reader -ohjelmaa lomakkeen täyttämiseen, ja koneessasi on pdf:n tulostusmahdollisuus, suosittelemme tallentamaan täytetyn lomakkeen tulostamalla sen pdf-kirjoittimella (lomake ei tämän jälkeen ole enää muokattavissa).