Metsäpirtin Nurmikkomullan ja Puutarhamullan valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen. Raaka-aineena on jätevedestä erotettu bioliete, joka jalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaaksi kompostimullaksi.

Pihalla ja puutarhassa biolietteen sisältämät ravinteet palaavat takaisin kasvillisuuden käyttövoimaksi. Kun käytät Metsäpirtin multaa, edistät kestävää kehitystä ja ympäristön tasapainoa.

Metsäpirtin multa

OmaPiha -messujen arvonnat

Multakuorman voittivat

Heidi Hoikkala
Päivi Osmonen
Hannu Vaniala
Pirjo Huusko

Puutarha-alan julkaisuja voittivat

Sannaliina Mononen
Leena Heino
Juha Pekkola
Tiina Olkkonen

Onneksi olkoon!

Kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille, multatilauksia tehneille ja arvontoihin osallistuneille.

Kulloon noutomyynti avataan 7.4.2014

Asiakkaiden toivomuksesta Kilpilahdentie 241:n noutomyynnin aukioloaikaa pidennetään aamusta. Kenttä on avoinna arkisin klo 7.00-17.00. Noutomyynnistä voi noutaa multaa omalla peräkärryllä tai kuorma-autolla.

Viikintien noutopiste avataan 16.4.2014 

Noutopiste on avoinna ma-pe klo 9-17. Noutomyyntipisteestä ei voi enää noutaa multaa kuorma-autolla, ainoastaan noudot henkilöauton perässä vedettävällä peräkärryllä ovat mahdollisia. Noutomyyntipisteessä ei ole lastausta HSY:n puolesta, asiakas itse lapioi kuormansa. Tarvittaessa ja tilanteen niin salliessa HSY:n henkilöstö voi auttaa lapioinnissa.


 Oikolinkit